Волонтери у Берегові прихистили пораненого лелеку на ім'я Джонсон (ФОТО, ВІДЕО)

3
0

У волонтерському центрі в Берегові (вул. Бетелена,1) тепер новий улюбленець. Це врятований лелека, якого знайшли пораненого і привезли з села Велика Бакта. Місцеві кажуть, що птаха було поранено навмисно...

Але схоже, що ця історія таки має щасливе продовження. Лелека чудово вписався в атмосферу Графського подвір'я і почувається значно краще.

"Він пішохід. Немає частини крила. Шукаємо фахівця який би його підлікував. Рану наші хлопці щодня промивають, але йому ж бинт не накладеш... Будемо надіятись що організм переможе!", - каже волонтер Василь Вовкунович.

А ще спільно обирали для нього ім'я. Серед пропозицій були наступні варіанти: Слава, Бузько, Степан, Білий, Любчик, навіть Байрик.

"Пропоную назвати "Джонсон" на честь великого друга України Бориса. Тим більше, що є аналогія. Лелеці підрізали крило, як і Борису Джонсону підрізали політичні крила прем'єр-міністра", - запропонував Станіслав Колмиченко. Так і вирішили.

Врятованого Джонсона дуже полюбили і дорослі, і діти. Приносять йому різні ласощі - а найбільше лелека любить снідати курячими сердечками.

Варто зазначити, що лелека - в Україні є символом миру, праці та відданості, сімейного благополуччя, любові до батьків та рідної землі. У давнину він вважався мало не святим птахом, який, за повір'ям, має риси і звички, що притаманні людям. А у геральдиці навіть символізує пильність у боротьбі з ворогами.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також