Волинь підхопила естафету Закарпаття і теж не пропускає російські фури (ВІДЕО)

11
10

Як вже повідомлялося кількість російських вантажівок значно зросла, оскільки Польща заборонила транзит вантажівок Російської Федерації через свою територію, тому вони їдуть через Україну.

Як повідомляє 5 канал, вже з 8:00 активісти почали блокувати небажаний транспорт на пункті пропуску "Доманове" Ратнівського району Волинської області.

Активісти блокади кажуть, що митники їм у цьому допомагають. Серед трофеїв - фура з російськими номерами і "георгіївською стрічкою", яка везла яблука. Її, твердять учасники акції, не випустять з полону взагалі, триматимуть до кінця блокади.

"Блокада розпочалася, як і планувалося, сьогодні ранком. Чотири фури було повернуто вже з території Волинської області. Митниця була ще вчора попереджена, що буде блокада. Перед митницею розвертають назад їх, на пропуск білоруський.

Зараз почали вертатися автомобілі ті, що Закарпаття не пускає. Ми їх поки що теж просимо чекати. Швидше за все, що будемо всі ці фури просити поміняти на Савченко та інших полонених", - повідомив організатор блокади Сергій Кушнір.

Нагадаємо, за ніч учасники блокади на Закарпатті не пропустили 12 російських вантажівок.

 

Коментарі

З
Закарпатец

Конец Закарпатью! Бандеровцы, правый сектор, Москаль довершили "гармонию" майданутого путча. Так кто хозяин на Закарпатье, люди живущие в этом благословенном крае или пришлые уроды-галичане, которые всегда ненавидели Закарпатцев?!

В
Василь

Люди роботи немають, та дурницями займаються!!!

ДЗ
до закарпатец

сами снимаем про карателей сами смотрим а в крыму у власти патриот росии только как принято у всех русских есть кличка по мимо фамилии гоблин в украине он был бандитом у вас уважаемый человек

ДЗ
до закарпатец

а вы там в росии очень сильно работаете забери у вас белорусов украинцов таджиков даже водку некому будет вам приготовить продать и убрать

ДП
до пасульов

Сухай ти рід бобових , ни пиши дурниці . У зелених типирь єдна ціль , як улізти із того будара у який влізли , і як ся удмити ...

В
віталька

Макаки-вибачте, я вас дуже образив таким порівнянням :/

В
віталька

..просто коли влада як така взагалі відсутня, а є купка кончених, які пролізли/проплатили і зараз швиденько грабують те, що лишилось під "патронатом президента", то люди самі беруть владу в свої руки. Не зря петицию про прийняття закону по обігу зброї для населення парашенко тупо злив в купу макак під назвою "верховна влада". Погано, даже дуже погано те, що скоро на цих блокпостах буде стрілянина, яка переросте в самі знаєте що.

У
УПА

Влада робить все щоб отримати 30 сребренніків за підтримку агрессора з маскви! Підіймайся Громада проти внутрішньої та зовнішньої оккупації Украіни!

П
пасульов

пізно они уже зелених человечків повисажували у лісах украйіни і усякі деверсійно розвідувальні групи

В
водій

Нічого доброго в цьому нема. Це питання повинна влада вирішувати а не громадяни. інакше можна дійти до абсурду і біди

Читайте також