Вони також не вірили у коронавірус: в Ужгороді ціла родина з Covid-19 в одній палаті (ВІДЕО)

16
23

Багато людей навіть не усвідомлюють, що вони інфіковані коронавірусом, Адже в багатьох хвороба проходить безсимптомно.

Так було і в Оксани з Ужгорода. З дому виходила лише за потреби і де підхопила злощасний коронавірус не знає. Утім, що це саме небезпечна інфекція, повірила не одразу.

Тиждень жінка пролежала вдома, думала, що це звичайна простуда. А коли пішла на ренген, то виявилося що в неї двостороння пневмонія. Потім ПЛP-тест підтвердив, що в жінки Covid-19.

На щастя, у двох дітей інфікованої, коронавірус не виявили. Але результати тесту в її чоловіка та мами виявився "позитивним".

Більше про те, як родина з Ужгорода лікується від коронавірусу дивіться у сюжеті "21 каналу".


Також радимо переглянути унікальні кадри, як закарпатці лікуються від Covid-19.

Коментарі

Н
Навальный

Задачка из мэрии Москвы: В Москве, заразившихся коронавирусом 62 658 человек, а здоровых 12 629 808 человек. Куда выгоднее вкладывать деньги, в лечение больных или в инфраструктуру взимания штрафов?

М
майдаун

не є нияконо віруса, то всьо всесвітній блеф, розводняк! Аби гроші украсти. Так точно як і космос. Нико туда не літать, то просто постанова, аби гроші списувати. Земля плоска і стоїть на 2-ох, а не трьох слонах. То од нас скривавуть! І вірусів взагалі не існує, бо я їх не вижу, а очи у ня добрі. І долар фігня, а рубиль то валюта, каліна-машина, а мерс -циганськмй віз. Всьо. Розум надовго, дурість на усе.

Н
Наташа

Люди ви шо здуба впали, на рахунок інфекійки, ви що влікарні ніколи не лежали? Ви що реально думаєте, що вам мають іще і лікарняний одяг надавати. В інфекційці колись лежала, одяг звичайно свій, і інших лікарнях теж. Із-за одяга не треба говорити, що постановка

ДУ
до Учень

Не дай Боже, щоб і тобі , "кловАне", довелося там "розТиляти" ліжко! Неуку дебілоподобний!

У
Учень

Дядька в кіно накрили мабуть і в черевиках, а тьоткі навіть не розтиляли ліжка, видно що однаково застелені. Майте совість у кінці кінців і не зліть чилядь. Невже не видно що це поставлене кіно. Як після цього поважати медицину? Хто пише в захист клованів і артистів - нехай вас лікують фейкові лікарі, які купили робочі місця і дипломи. Справжні уже давно покинули цей дурдом.

Н
Надія

Це не фейк .Каще подякуйте цим людям, що погодилися на репортаж .Через таких грамотних писарів негативу ніхто і не хоче розповідати про свою біду.Вас всіх лише цікавить в що одягнені?чому в одній палаті? чому ще не присмерті ? і все,а прислухатись про що розповідає лікар і реально хворі на ковід люди то таке ,лиш би грязним язиком трепати .

М
Марі

З якого це часу,в інфекційці, можна в своїх речах лежати,повний фейк!!!Такими темпами ми ніколи з карантину не вийдемо. :(

Н
Надія

Ті кому корисна інформація зробили для себе висновки ,а тим хто ображає цю сім'ю треба срочно в дурку.

А
андре

люди добрі подумайте кілько люди типир повмирать од других хвороб що могли б вилічитися но їх нимош даже в лікарню доставити бо коронавірус.в ітозі вони помруть на...коронавірус,світ з глузду зїхав,будьме розумними!!!не слухайме проплачених "хворих"

Б
Балога

Це прихожани « церкви сятого вiруса» або « сятий енцефалiт « ! Перед цим промивали неокрепшие мозги укров Путiним та РФ протягом 6 рок , що привило до болячки « путiн головного мозгу» !!!

В
Василь

«Свідки коронавіруса»! Клоуни проплачені.

ДЗ
До знаю

Йой,караул,все пропало....А ти неборе даже не уявляєш скільки хворих на гепатіти вірусні,герпеси,лептоспірози,менінгіти,онко,інсульти,полікістози.....Не біжиш у СБУ!? Не біжиш скафандр купувати і летіти на МКС? Там кажуть віруса ніє! Ще мало погвалтуєш і будеш з голоду здихати! Успокойся,ніякої пандемії,навіть епідемії не існує! Бо якби існувала,то з такими реаліями у медицині і державі,як у нас,за 2 місяці вже би трупи валялися по вулицях!

З
Знаю

Ви навіть не уявляєте собі скільки в Закарпатті хворих,безсимтпомних хворих,покласти людину в лікарню майже не реально якщо температура тіла на антибіотиках менше ніж 38,5 ! Контактних хворих із підтвердженим діагнозом на коронавірус із низькою температурою навіть не беруть в лікарню, а просто кажуть сидіти вдома і симптоматично лікуватися. Тести ПЛР спеціально роблять із затримкою, бо керівництво області боїться "негативної статистики" підтверджених хворих, при цьому хворі люди із великою температурою і не підтвердженим діагнозом змушені бути вдома і чекати на документальне підтвердження або не підтвердження COVID-19 статусу. Ви просто собі уявіть, заради статистики вони всі резикують людським життям не направляючи людей до лікарень! Прокуратура, СБУ, ДБР, запам‘ятайте ці назви бо скоро прийдеться за все відповідати!!!

ДА
До Андрія

Бідненький Андріє, мої щирі співчуття... Лікуйтеся, небога, поки ще лікарню не закрили.

ДД
До до Андрія

Точно повівісь про себе,що відсутність здорового глузду і розуму не лікуєся! Йолопе,та,як ся готує до виписки,якщо ще нема результату ПЛР!?

ДА
До Андрія

А подивитися сюжет і почути що родина вже одужала, готується до виписки і очікує результати другого тести ПЛР? Воістину 1000 разів був правий великий Енштейн коли сказав: "Є тільки дві нескінченні речі: Всесвіт і дурість. Хоча щодо Всесвіту я не впевнений..." В справедливісті його слів переконуєшся щодня коли бачиш коментарі диванних експертів та скептиків, які верещать : "Нема ніякого вірусу"... На жаль, відсутність здорового глузде та розуму не лікується...

Л
Леся

А чому не переодягли їх в чистий одяг? Чому в своєму? Чому чоловіки і жінки в одній палаті? Гра на публіку. Ну ну...

Ш
Шоні

За 1000$тоже посимолюю,докого звертатися?!піднімемо штучно кількість рейтинг неіснуючого віруса.

В
Ванька

Нам пофіг ми базари тай парки откриваєме і торгові центри , без того нияк Нет би заводи і фабрики открити людям роботу дати айбо нам парки треа

=
=

Так обласну iнфекцiйку закрили 2 тижнi вже як. Багато писанини було, що переповнена, нема куди людей приймати, тож закрита наглухо. А тепер що, вiдкрили та ще й знайшли повнiстю вiльну палату, щоб зразу 3 людей заселити в одне мiсце?

Г
Губ

Якщо склеять ласти, то прийдеться повірити.

ДА
До Андрій

Ти бидлота дурна

А
Андрій

Щось не видно що вних температура 40 і їм погано. Хтось знає цю хворобливу родину?? Підкуповувати людей це вже занадто

Читайте також