ВООЗ оголосила про пандемію коронавірусу в світі

10
5

Всесвітня організація охорони здоров'я оголосила пандемію у зв'язку з поширенням у світі коронавируса Covid-19.

"Ми дійшли висновку, що Covid-19 можна схарактеризувати як пандемію", — зазначає гендиректор організації Тедрос Адхан Гебрейесус.

За його словами, оголошення пандемії не змінює того, що робить ВООЗ щодо вірусної загрози і що повинні робити країни.

Глава ВООЗ зазначив, що світ ще ніколи раніше не стикався з пандемією, яку викликав коронавірус і яку можна контролювати.

За його словами, країни все ще можуть змінити хід цієї пандемії, якщо будуть вчасно виявляти та ізолювати хворих. Таким чином країни з невеликою кількістю випадків Covid-19 можуть запобігти виникненню спалахів захворювання.

Нагадаємо, в Україні вводять карантин на 3 тижні через коронавірус.

Коментарі

С
Свідомість

Більшого ідіотизму я не бачила в коментарях. Люди, зупиніть цей маразм. Ви і є тими хто не хоче усвідомити маштаби та бути свідомими та розуміючими.

Б
Бувалий

З Вольдемаром не усе гаразд. Шкода , шо за влольдемарусів уся країна страждає.Це поталогія або клініка.

К
Кеен

Мда Володя ти дебіл повний

Л
Лоці

Я думав що коронавірус не чіпляє мозок людини але Володимир переконав що це не так.

В
Володимир

У москалів повний завал з економікою, а тут ще й суд в Гаазі по збитому літаку. От вони й вирішили карусель по всьому світу влаштувати. Їхній почерк, однозначно. Але вони на нас перших провели випробування ще з початку грудня і до січня, Галичина і Закарпаття перші полягли - до 45% похворіло народу. Галичина - то ясно, там активно Вову Зе розносять то вирішили прихистити свого ставленика. В Києві теж десь до 40% була захворюваність - типу кашлюка, бронхіту і запалення легенів. Тепер в березні немає чого карантин влаштовувати, в українців вже є імунітет до цього штаму. Головне тепер повністю від москалів відвернутися.

Читайте також