Вороненков був убитий агентом російських спецслужб — Геращенко

14
5

Екс-депутата Держдуми РФ Дениса Вороненка розстріляв громадянин України, який працював на спецслужби Росії.

Про це заявив радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко в ефірі телеканалу "1+1".

- Він був убитий агентом російських спецслужб, який проник в українські силові структури, який проходив в них службу, а потім отримав наказ про ліквідацію ворога Росії - Дениса Вороненкова, - заявив Геращенко.

Слідство встановило особу і біографію вбивці. 

- Уже відома особистість кілера, його біографія. І ми можемо з упевненістю сказати, що Денис Вороненков убитий агентом російських спецслужб, громадянином України, - додав Антон Геращенко.

Нагадуємо, вчора біля Premier Palace у центрі Києва розстріляли екс-депутата Держдуми РФ

Коментарі

К
кука

таки "розумни" ,як геращенко,што инше можуть пувисти...туй много розума ни треба,обы на когось звалити....так же легче,йоп тить...

Я
яяя

кури потеребили грядки у сусида...виноватий Путин...чому умер убивця???та ясно чому...в дурдоми жие ко???з кого спрос?а люди личаться и якби нич...и вирять своим "дохторам",ош уличать,а життя продовжаеся!

К
Казанок

Вороненков був членом комуністичної фракції в Державній думі РФ і голосував за приєднання Криму до Росії. А майдануті носяться з ним, як дурний з дверима

P
ProRock

А що були якісь інші варіанти? І чому ніхто не задавався питанням чому серез годину вже умивали тротуарну плитку з милом(!!!)може це комусь вигідно???

Л
ЛогічнаДумка

Все це театральна постановка Спецслужби Бандитів України, 100% інфа. самі же і грохнули, аби зробити міжнародну провокацію і звинуватити рашку. Той хто вірить, що найважливішого свідка просто так легко маскалі грохнули в центрі Києва - повний дурень. Як пріоритетного свідка, йому мали забезпечити безпрецедентну охорону. Тому повну відповідальність несе СБУ.

Читайте також