Воротар "Говерли": Нам не вистачає звичайного фарту

10
0

Демонструючи непогану гру, "Говерла" у весняній частині першості може записати у свій актив всього лише нічию в останньому матчі з "Іллічівцем". Чому ужгородцям з такими труднощами даються очки? Свою думку з цього приводу висловив воротар команди Дмитро Бабенко.

- Що тут скажеш? Начебто виходимо на поле, показуємо непогану гру, але от перемогти у нас не виходить. У недавніх поєдинках з лідерами, "Дніпром" і "Металістом", команда не заслуговувала поразки, але, на жаль, не змогли здобути навіть нічию. Так начебто все непогано складається в ігровому плані, а результату немає. Проте всі хлопці вірять у свої сили - настрій на матчі бойовий. Вважаю, нам потрібно здобути лише одну перемогу, і далі все буде добре. Зараз команді не вистачає звичайного фарту.
 
- Проте, рук не опускаєте?
 
- Навіть думок таких немає. До кінця чемпіонату досить пристойна дистанція, так що, все ще може змінитися. З командами з лідируючої четвірки ми вже відіграли, а всі інші суперники нам цілком по зубах.
 
- Як вважаєте, хто ваш головний конкурент у боротьбі за виживання?

 
- На сьогоднішній день 14 місце займає "Ворскла", значить головний конкурент вони. Буде на цій позиції інша команда, будемо прагнути наздогнати їх. Для нас зараз пріоритет - 14 місце, а хто на ньому буде перебувати, особливої ??ролі не грає.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також