Восьминіг Пауль назвав чемпіона світу з футболу

40
0

Восьминіг Пауль, який здобув популярність завдяки успішним прогнозами результатів матчів чемпіонату світу з футболу 2010 року, дав свій прогноз на фінальну гру, в якій зустрінуться збірні Голландії та Іспанії. Пауль пророчив перемогу збірної Іспанії. Прогноз восьминога в прямому ефірі транслювався на сайті іспанської телекомпанії RTVE.

Пауль, проживає в океанаріумі німецького Оберхаузен, робить свої прогнози, вибираючи одну з двох черепашок, які знаходяться в пластикових контейнерах. На контейнери нанесені прапори країн, збірні яких беруть участь в матчі.

До цих пір молюск давав прогнози лише на матчі з участю збірної Німеччини. Восьминіг успішно передбачив результати шести зустрічей: перемоги німців над Австралією, Ганою, Англією та Аргентиною, а також поразки від Сербії та Іспанії.

9 липня Пауль дав відразу два прогнози - перед тим, як передбачити результат фінального поєдинку, восьминіг дав свій прогноз на результат матчу за третє місце, в якому зустрінуться збірні Німеччини і Уругваю. У цій зустрічі Пауль пророчив перемогу німецької команди.

Матч Німеччина - Уругвай пройде 10 липня на стадіоні "Нельсон Мандела Бей" у місті Порт-Елізабет. Фінал Голландія - Іспанія відбудеться 11 липня в Йоганнесбурзі на арені "Соккер Сіті". Обидва матчі розпочнуться о 21:30 .

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також