Восьминіг Пауль став додатком для iPhone

7
0

Образ восьминога-оракула Пауля, що прославився під час чемпіонату світу з футболу в ПАР, ліг в основу програми для смартфона iPhone. Про це 14 липня повідомляє AFP. Розробкою програми займалась бразильська компанія uTouchLabs. Додаток пропонує користувачам ввести два варіанти, після чого анімоване зображення Пауля зробить вибір.

За словами розробників, за допомогою нової програми володарі iPhone зможуть дозволити будь-яку дилему. "Кіно або театр, піца або суші, спідниця або плаття? Запитай восьминога!", - Вказується в описі програми. Як відзначає AFP, будь-який бажаючий може придбати додаток в онлайн-магазині iTunes за ціною 99 центів.

Восьминіг Пауль, що живе в океанаріумі німецького міста Оберхаузен, прославився тим, що вірно передбачив результати усіх матчів збірної Німеччини на чемпіонаті світу в ПАР, а також не помилився з прогнозом на фінал.

По завершенні чемпіонату молюски, що став поряд з вувузела неофіційним символом першості планети 2010 року, запропонували знятися на телебаченні, змінити місце проживання, а також побувати на кулінарному фестивалі. У свою чергу в океанаріумі Оберхаузен вже заявили, що восьминіг-оракул йде на "пенсію" і припиняє передбачати майбутнє.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також