Воєнний стан в Україні продовжать ще на місяць

2
4

Президент Володимир Зеленський вніс до Верховної Ради законопроєкт про продовження воєнного стану в Україні.

Як повідомляє пресслужба парламенту, у вівторок, 19 квітня президент Володимир Зеленський вніс до Верховної Ради законопроєкт Про продовження строку дії воєнного стану в Україні.

Відповідно до пояснювальної записки, Зеленський пропонує депутатам продовжити дію режиму воєнного стану на 30 днів — до 25 травня. Наразі документ передано на розгляд керівництву Верховної Ради.

Зазначимо, що минулого разу Рада продовжила воєнний стан до 25 квітня.

Воєнний стан — це особливий правовий режим, що вводиться в Україні або в окремих її місцевостях у разі збройної агресії чи загрози безпеці України. Він передбачає збільшення повноважень органів влади для відвернення загрози, відсічі збройної агресії й тимчасове, зумовлене загрозою, обмеження конституційних прав і свобод людини.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

ДН
До нижнього

...з ними і їдять з їх рук .

К
Київ

А опзжшники чубирко, щербей , блюк і пітьовка друзі медведчука скоро будуть стояти всі на колінах скоти. Чоловіки на передовій, а ці коаліції роблять проти Громади. Де СБУ , де поліція?

А
Анця

То точно ,совісті не мають і звідки стільки грошей сидіти цілими днями і нічим не журитися .Ще та марга Білого жирує ,та ще і піариться бо вона гумунітарку носить .А звідки гроші цілими днями по барам сидіти ?

М
Мікі

Одні воюють ,а одні жирують .Мукачево повне лодарів ,сидять по кафе ,пузо понаідали та регочуть.Най ідуть воювати а не гріють гузиці та шашлики ідять

Читайте також