Возять і возять: черговий переповнений лісовоз попався на Великоберезнянщині (ФОТО)

8
9

ГАЗ-66 з 4 кубічними метрами дров затримали поліцейські спільно з працівниками Ужанського національного природного парку.

Про це інформує Відділ комунікації поліції Закарпатської області. 

- 22-літній житель села Волосянка, перевозив вантажівкою, яка була без номерних знаків, 4 кубічних метри букових дров. Водій та його пасажирка, 55-річна жінка, зізналися у скоєнні незаконної порубки. У їхніх діях правоохоронці вбачають ознаки правопорушення за статтею 246 Кримінального кодексу України (Незаконна порубка лісу), - йдеться у повідомленні поліції. 

Автомобіль із вантажем передано на зберігання Ужоцького природоохоронного науково-дослідного відділення Ужанського національного природного парку.

Тим часом, у селі під Мукачевом електрострумом убило 17-річного хлопця. Поліція завела справу. 

Коментарі

СП
сліпому під ніком "чоловік2

ти баране майже сам кралеш на газ-66 зато й не знаешь всі мусорські подкришники на назонах ліс крадутьт

Ч
Чоловік

Як завжди бідні люди відповідають за тих хто сотнями кубів ріже ліс під прикритям поліції і лісничих. "переповнений лісовоз" - Для чого ці неправдиві виголоски ??? Газ 66 Це зовсім не лісовос. Будьте грамотніщі.

П
правдоруб

А до чого тут Волосянка???? Ви станьте після 24.00 до 04.00 в с. Іванівці в центрі та побачите, як за цей період пролітають через село від 6 до 12 лісовозів ПООООВНИХ ділової деревини. Коли ця багато-тонова армада летить зверху по дорозі із-за повороту (біля попівської фари) не гальмуючи через місток (між кафе "Наталка" та "Тарас Бульба") в будинках по вул. Мира стіни ТРЯСУТЬСЯ, не те що шибки, а в хатах вже тріщіни пішли. Всім відомо що ліс КРАДЕ "афганець" ....

С
сись

челядь топори наладила дрова колоти, а туй газончика ни є...

М
Міша

Звідки там 4 кубометри????? Там максимум 2. Це по перше. А вам скинути фото лісовозів які реально переповнені і реально возять ліс???? Поїдьте в Лопухів Тячівського району!!

Ы
ыстык

Бизилю неймавуть з мукачивського длг припозырайтеся

С
сусідка

....вагонами лучше красти чим газонами..

X
xxL

Треба або зробити доступним по цiнi паливо, або дати вiдповiдну зарплату та пенсiї щоб вони вiдповiдали реальному прожиточному рiвнi, а не придуманному i висанному iз пальця якого коллаборанта.

О
Олексій

Як завжди бідні люди відповідають за тих хто сотнями кубів ріже ліс під прикритям подіції і лісничих.

Читайте також