Возз’єднання в Мукачеві у години «пік» віддали пішоходам (ФОТО, ОНОВЛЕНО)

33
46

Проїзд вулицею з сьогоднішнього дня обмежений шлагбаумами з 8.00 до 17.00.

Мотив такого рішення міської влади – у численних скаргах мукачівців, зокрема мешканців вулиці, на бездіяльність ДАІ та зухвалі порушення правил місцевих водіїв.

Зі свого боку останні обурюються такому рішенню, нарікаючи на необхідність об’їзду.

Водночас, ні за шлагбауми, ні за благоустрій вулиці (тут зводять клумбу), ні за стопці з бюджету міста не було витрачено ні копійки.

Коментарі

ВЖ
Вимагаю журналістського розслідування!

Хто і за чий рахунок ставив шлагбауми??? Хто хазяйнує на дорогах мого міста!!!!????

М
мук

Нова радість стала, яка не бувала. Щойно один водій зніс шлагбаум біля стоянки Щодня. ))))))) Бетоний фундамент на яку стояв шлагбаум, просто роскрошився)))) Навіть тут робітники зекономили!!!! напевно піска в тому растворі було 95% і 5% цементу. Так що завтра проїзд буде аж до зеленого базару, що спричинить ще більший коллапс!!!!

С
СТРАЙК!!!

Закликаю всіх прийняти участь у протесті проти такого рішення під час проведення сесії міськради 20 грудня 2012 року з 10 до 11 години під вікнами ратуші!!

6
666

Про брелки знаю, бо сам працюю в одній з таких служб. Сам я з задоволенням паркуюся на паркінгу. Це не дорого,зручно і я не переживаю шоякий придурок " машина купил, права купил, ездить не купил..." поцарапає мені машину. І хай охорона ЩОДНЯ не несе відповідальність за автомобілі нс паркінгу, все рівно це безпечніше ніж паркуватися на тротуарах.

6
666

Шлагбаум на Возєднання є крайнім,вимушеним але від того аж ніяк не неправильним рішенням. Всі ми добре памятаємо що творилося перед базаром коли був двосторонній рух по вул.Возєднання, не набагато кращою ситуація стала з відновленням одностороннього руху... Шлагбаум, це рішення міської влади а не "бізнес структур". Брелки від шлагбаумів є у всіх екстренних служб. Не переживайте, швидка приїде вчасно!!! А все через те бидло котре паркується будь де і будь як , і котрому пофіг як проїдуть інші!!! Бо воно приїде на базар скупитися, потратить кучу грошей але 2 гривні на парковку суху, чисту і зручну в нього нема... Водії самі страждають від своєї тупості і жадності. Вас ніхто не примушує паркуватися в ЩОДНЯ. Паркуйтеся де хочете, на тротуара, на клумбах та хоть і під ратушою. Але тоді самі себе проклинайте за незручності. Не хочете паркуватися за 2 гривні, ДАІ може припаркувати вас не так зручно і трошки дорожче...

ІЗ
Іван з керамлитки

Питання до редакції чому вилучаєте не угодні Вам коментарії? Нашо робити з вариша пробку?,заради наживи однієї сі`ї?

ІЗ
Іван з керамлитки

Питання до редакції чому вилучаєте не угодні Вам коментарії? Нашо робити з вариша пробку?,заради наживи однієї сі`ї?

О
Олександр

ЧИТАЧ. Прочитайте будь-ласка ще раз те, що я писав! А то я бачу що ви з труднощами сприймаэте інформацыю.

К
Критик

Те, що поставили шлагбауми на вул. Вззєднання - це дуже велика помилка була зроблена. Спостерігаючи вчора за авто, які розверталися на вул.Воззєднання, створювалися затори не тільки на вїзді до Зеленого ринку але й утворювався затор й на вул. Грушевського. В нашому місті з кожним роком збільшуються власники авто, а наше невелике місто з нашими невеликими вулицями рух транспортного засобу з кожним роком стає труднішим. Інші міста вирішують цю проблему з ціллю розширення доріг, де в цетрі нашого міста мабуть не реально. Також затори утворюються в центрі із-за припаркованих авто неналежним чином і забороненому місті, а саме на вулиці К.Беляєва, Грушевського і Валенберга. Водії залишають авто біля світлофорів, де не можна їх обїхати. Я як водій, я не поважаю таких водіїв. Таку всю проблему має вирішувати Державтоінспекція, де нажаль вона нічого не робить і тому такі проблеми. "Шкода, що штраф на парковку в забороненому місті досить маленький, його би збільшити потрібно в 10 разів."

Ч
Читач

а де реакція місцевої влади на звернення мешканців інших вулиць, на яких відсутнє освітлення, дорожнє покриття, тротуари? Я вже мовчу про інші проблеми! І на що я маю конкретно відповісти, якщо перевів стріли, як ви кажете? Ви хотіли почути про ініціативну групу і що саме я маю її створити? Цього не буде оскільки я на відміну від вас керуючи автомобілем спираюсь не тільки на ПДР а й на оцінку дорожньої ситуації і здоровий глузд. Знаєте, є таке правило трьох Д, його ви не знайдете у ПДР. Ним треба керуватись при зустрічі з такими профі водіями як ви, які дуже добре володіючи ПДР не зроблять і кроку назад щоб наприклад розїхались машини біля того самого шлагбаума. Також, хотів всеж таки почути від вас відповідь про знаки які ви дуже добре вмієте читати, чому розвертались біля шлагбаума?

Ч
Читач

Знову ж таки шановний Олександр Саме на таку реакцію я і чекав від вас, оскільки саме такі як ви люди не здатні тримати себе в руках і провокують неадекватну поведінку таких же як ви самі "знавців правил дорожнього руху". До вашого відома я свій автомобіль залишив на парковці Стар, і ходив по центру абсолютно спокійно. А зелений базар вже майже рік ігнорую для проїзду бо то лише марна трата часу та бензину через таких розумних як ви, який їде туди а потім починає розвертатись бо бачить перед своїм носом шлагбаум створюючи тим самим пробку і блокуючи рух. Те саме можна сказати і про тих хто паркувався по Возєднання до встановлення шлагбаума. Ще раз особисто для вас повторю що за виконанням ПДР має стежити ДАІ а не міська влада своїми абсурдними рішеннями! Інша справа що ДАІ не виконує свої прямих обовязків, але влада в свою чергу повинна вплинути на таку бездіяльність на міліцію. У статті йдеться що це рішення прийнято на численні скарги мешканців вулиці, а де реакція місцевої влади

ЙК
Йони Ковач

МКЧВ. Отож бо... Без Гугла і думку висловити не може людина... Торгуйте Шановний. Але попрошу цей ресурс та йому подібні не використовуйте для реклами... Доброї Вам ночі.

О
Олександр

Читач, Вам не коментарі писати, а стріли переводити. Якщо нема що відповісти то краще взагалі мовчіть!!! Так, я ними дуже добре володію, а ви, судячи з коментарів - повний 0!!! Так що взагалі будь-ласка не тикайтеся у дискусію водіїв, а пішкуйте собі потихеньку. Такі як Ти за кермом - обіз'яна з гранатою. (судячи з міркувань)

В
вася

ДАЇ? ЦІЛА вулиця Воззєднання запаркована під забороненими знаками, а ці ****ки стоять і нічо не роблять, вони разом з дпс/ппс охороняють гральні автомати напевно

Ч
Читач

Шановний Олександр Розяснювальною роботою для водіїв має займатись не ініціативна група а працівники ДАІ разом з такими як ви. Допоможіть працівникам ДАІ навести порядок, судячи з ваших коментаріїв ви дуже гарно володієте знаннями ПДР, особливо в плані читання дорожніх знаків (поясність будь-ласка як водій який їде з вул. Грушевського може знати що там шлагбаум?). Впевнений з вас вийде кращий ПДРщик ніж з мене, адже ви дбаєте не тільки про рух у рідному місті але й про владу міста - захищаєте її. Чи це тільки слова?

7
777

І доречі, тут особо одаронним, таким як Петро!!! Не ідіоти правлять, а такі мізіраблі як ти живуть. ВА ФАН КУЛО ПЕТЬКА!!!!

7
777

Водій_та_пішохід! Ти шо куриш? Відсип... ))) Вул. Миру - проїздна. Не проїздна пл. Миру!!! Вот блін... Тобі лиш тупі коменти і писати.

Я
яяя

одне радує що ті хто придумали поставити шлагбаун і ті хто їх послухали і ті хто поставили самі будуть стояти у тих заторах і згадувати друг друга не злим тихим словом

В
Водій_та_пішохід

Пропозиція - вул. Миру зробити проїзною - двосторонній рух. Чому зробили пішохідною таку широку та вигідну для проїзду артерію - вул. Миру??????? Вже помітні перші ознаки транспортного колапсу в центрі міста. А всі базари, що там проводяться пропоную перенести на пл. Федорова або Пушкіна або біля перекритого ринку. Тоді пробок 100% не буде

5
5

А по чиїй команді ПЕДРИЛИ гаїшники не штрафували на Возєднання??? !!! оби пак повісти што АЯАЯЙ!!! треба шлагбаум покласти!!! Дуже прекдсказуємо продвигають бізнес і стоянку щодня! ТОШНИТЬ ...

В2
водій 2

цікаво яка вулиця наступна для закриття?

О
Олександр

А ЦІКАВО ЧИ ЗНАЙДЕТЬСЯ ІНІЦІАТИВНА ГРУПА ЛЮДЕЙ ЯКА НЕ БУДЕ ВЛАШТОВУВАТИ ПРОТЕСТИ, А ЗАЙМЕТЬСЯ МОЖЕ ДЛЯ ПОЧАТКУ РОЗ'ЯСНЮВАЛЬНОЮ РОБОТОЮ ДЛЯ ВОДІЇВ????? "ЧИТАЧ" це Вас стосується. От зробіть добре діло!!!! Станьте ПДРщиком для водіїв ))) Пропоную Вам з завтрашнього дня почати напевно з вулиці Грушевського. І бажано повідомте час початку Вашої "проповіді" водіям. Я думаю що знайдеться не маленька "ініціативна група" яка охоче прийде подивитись та послухати як ви дбаєте про рух ТЗ у рідному місті!!! )))

М
мкчв

То ще квіточки! А от що буде в базарний день (субота, неділя) - Ж.о.п.п.п.а!!!

В
Вася

Та не тільки Грушевського - ВСЯ вулиця ВОззєднання після шлагбаума, і вся вулиця Габермана - сьогодні були стоянками, і тротуар та узбіччя були заповнені вщент!

Ч
Читач

Доречі спеціально пройшовся через стоянку - машин там не побільшало, зате їх стало набагато більше по вулиці Грушевського. Пропоную закрити вулицю Грушевського і зробити з неї платну парковку ))) шуткую ))) І мені цікаво булоб знати - чи знайдеться в Мукачеві ініціативна група людей яка організує хоч якийсь протест проти таких недолугих рішень?

Ч
Читач

Сьогодні мав змогу на свої очі побачити і почути відгуки про саме "правильне рішення" для декого!!! Пробка стоїть від світлофору біля ратуші, розвернутись ніде, водії сигналять і матюкаються на якогось чоловіка по імені Золтан, агітують один одного знести шлагбаум і засунути ті знаки які там навішали у непристойні місця... Весело, коли йдеш пішки, хоч бери камеру в руки і знімай реаліті шоу. А все через абсурдне рішення влади. Добре, поставили шлагбаум, але навіть правильно розвішати знаки не змогли. Водії які не в курсі що там шлагбаум їдуть туди а там шлагбаум, треба розвернутись, але зробити це немає можливості - місця або замало або з стоянки виїжджає машина. Ну і звісно повна відсутність культури водіння авто! Ніхто нехоче поступатись дорогою або здати на пару метрів назад.

В
Вася

Їздив я сьогодні по місту, точніше ПЕРЕСУВАВСЯ.... І всі водії, з якими спілкувався, були готові запхати ті шлагбауми у дупу тим, ко їх там поклав.

М
мкчв

До Йоны Ковача - я не торгую этими пультами, просто привел первый попавшийся вариант из гугла как надурить шлагбаум.

Н
Наука

Буде наука наших модним воділам яким похер на правила. коли ми самі навчимося бути нормальними тоді й городі буде нормально і нихто не буде шлагбауми класти

ЙК
Йони Ковач

МКЧВ. Каже беруть гроші за проїзд, а сам тут пультами підторговує, кумідіант. )))) Знаєте, цікаво мені, а чим же Ви на цих самих, Вами скликаних мітингах барижити будете??? ))))

О
Олександр

Водій 2!!! Взагалі то звернув я туди свідомо, знаючи що вулиця перекрита бо працюю у службі доставки і їхав за товаром. А от із-за таких персонажів як Ви (котрі могли би хоч радіо увімкнути де попереджували про вулицю Возз'єднання вже декілька днів поспіль) у мене не відразу з'явилася змога дістатися до пасажу!!! А от на рахунок: "неможливо навіть заїхати на тротуар" завдячуйте тим водіям котрі від Вас відібрали цю змогу!!!!! І паркуючись на проблемних ділянках на узбіччя Ви би теж могли задуматись на рахунок спец.транспорту.

М
мкчв

Само больше бесит то, то шлагбаумы установлены частными бизнес структурами, (раздавая брелки и получая от этого прибыль) когда земля в то же время государственная (городская) Скажите мне, кто мне рядовому горожанину позволит взять себе любую из улиц города, установить на ней шлагбаумы и брать деньги за проезд? Да никто. Это ж высшей степени наглость! Вдвойне бесит, что "прихватизировали" одну из важнейших артерий города. Кому надо - 250 грн. - и никаких шлагбаумов http://blog.i.ua/user/3690486/886611/ Надо объявите бойкот, вот не парковаться на щодня и точка. Наклеить на машины еще наклейки "Против парковки щодня", "Против беспердела на зеленом рынке" и пустить в массы. Насилу мил не будешь. Была бы парковка щодня действительно удобная, никто б ничего не возражал. Лично я поддержу любого рода протест.

M
McMurphy

Перестаньте уже возмущатися!!! і так за теперішню владу голосувати будете на виборах, і забудете про всьо шо типир говорите!!!!

С
степан

Це найтупіше рішення мукачівської влади за час незалежності. Тепер по заторах і ми як Київ. Це я сказав культурно. А послухали б ви, що говорять про вас сотні водіїв. Їх змарнований час і обчухані машини - на вашій совісті.

В2
водій 2

Олександр пише: "...і так же сьогодні прийшлося постояти у заторі і біля шлагбауму розвернутись.Як кажуть образованим людям (а Ви напевно не підпадаєте під цю категорію): ЧИТАЙТЕ ЗНАКИ!!!!!..." Значить він теж не прочитав знак і не підпав під категорію, зазначену вище. (без образ, тільки цитата) По темі: як Ви думаєте, швидка допомога зараз швидко проїде від Росвигова? Коли рахунок йде на хвилини? Буде жити людина чи ні? І якщо створюються "мертві затори", тобто неможливо навіть заїхати на тротуар, щоб пропустити швидку? Думайте впершу чергу не тільки за себе...

О
Олександр

Водій 2!!! Я зовсім не пенсіонер і так же сьогодні прийшлося постояти у заторі і біля шлагбауму розвернутись.Як кажуть образованим людям (а Ви напевно не підпадаєте під цю категорію): ЧИТАЙТЕ ЗНАКИ!!!!! І малося на увазі не між рядами, а площа перед ринком. А ось Ваше обурення напевно змотивоване тим, що від Вас відібрали "сочне" місце для паркування перед самим ринком!!!Ну не біда, пройдетеся, а то ще не дай тобі Господи атрофуєтесь...)))))

Е
евгений

Проблема в том , что Мы просто говорим об этом дома на "кухне" и никто не напишет в мерию , не позвонит , не пожалуется , да и без толку это, за шлагбаумы заплачено ,за клумбу заплачено , да и решение (по моему мнению) принимал никак не горисполком.

I
ivanu

Kity vi takij rozumnij, 4oho ne idete v merijua, vady ne predlozsite risenya zyoji problemi,pravda pisati tut na miski nositi.

ЙК
Йони Ковач

А Ви "обурений" наберіться мужності, вийдіть з машини доки стоїте у заторі, визкажіть свої "ФЕ" тим пихатим дядькам котрі паркуючись будь де і порушуючи правила не боявшись стражів правопорядку... створюють труднощі руху(як сьогодні по вул. Калініна). От тоді ви почуєте про себе багато чого новенького і побачите нашу Українську культуру керування ТЗ. ))) Рішення вірне!!! І нічого тепер шукати крайніх, звинувачувати керівництво міста, бо винні Ми самі - водії. Адже треба колись починати присікати цей безлад на дорогах міста і привчати водіїв культурі керування!!!!!!!!!!

І
Іван

За стовпчики і за шлагбауми бюджет міста не платив. Про це вже писали і говорили не раз

В2
водій 2

Вельмишановний Олександр, Ви, як пенсіонер, мали змогу і раніше "спокійно походити по ринку", тому що жодна з машин фізично не може протиснутися між торговими рядами на ринку, а тим паче туди в'їхати. А робити величезні пробки для "виховання" водіїв - безглуздіше рішення за останні 20 років. Ну нічого, як кажуть "Най весь світ почекає - а пан Олександр спокійно погуляє по ринку".

І
іван

сьогодні в місті були неймовірні пробки і все за того, що в мерії сидять люди від місцевих олігархів, які думають за їх бізнес, а не за простий народ. Односторонній рух на Возєднання, то оптимальне і правильне рішення. Цікаво, хто зараз компенсує витрати на дебільні і недешеві стовпчики на вулиці, роль яких зараз ніяка і скільки коштували ці шлагбауми?! Невже у владі не має жодної незалежного і здравомислючоїх людини? Да, дожилися, але треба думати всім перед виборами.

О
Олександр

Молодці шановні. Рішення абсолютно вірне. Сьогодні люди мали змогу спокійно походити по ринку, сходити на шоппінг не попадаючи на капоти нахабним і не образованим водіям яким тепер тільки і залишається що об'їхати Берегівським мостом аби зазняти відео на Воз'єднання!!!!!!

В
водій

Від Меделіну на Грушевського до заїзду на пракунг витратив ДВАДЦЯТЬ!!!!! хвилин. На самому вїзді тупо не могли розминутися камрі і бус фольсваген з довгою базою. Це не паркінг і не рішення для міста - це повний параліч мозку у декого під шанкою.

О
обурений

уже стільки разів писали про дибылізм нинішнього керывництва міста , що сил нема...затори в місті неймовірні.їхати тепер можна лише через берегівський міст.бажаю ,щоб лендєл і ко стояли в цих пробках кожен день!!!!!!!!

Д
Дмитро

Фотографії зроблено рано вранці) Цілий день там стояло "мертва пробка". Ті, хто заїхав, не міг виїхати обратно. Є відзняте відео. Плюс пробка до світлофора на Духновича стояла від перехрестя Каменського/Дзержинського цілий ранок і до часу дня точно, можливо і потім. Повністю збитий графік маршруток. Рішення міської ради є невірним і приводить до ускладнення руху по всьому Мукачеву.

Читайте також