ВР призначила перевибори лише на 5 округах. 71-го у списку немає

8
12

Верховна Рада призначила вибори у 5 одномандатних проблемних округах на 15 грудня.

За таке рішення проголосували 371 депутат.

Як заявив голова профільного комітету Давид Жванія, комітет підтримав компромісний законопроект.

Ним пропонується провести вибори у проблемних округах №94, №132, №194, № 197 і №223.

Законом визначається, що виборчий процес повторних виборів депутатів розпочинається за шістдесят днів до дня голосування у разі якщо цей Закон набере чинності за шістдесят два або більше днів до дня голосування.

Висування кандидатів у народні депутати України – розпочинається з першого дня виборчого процесу.

Як відомо, опозиція наполягала на проведенні виборів 15 грудня. Партія регіонів пропонувала провести вибори пізніше, повідомляє Українська правда.

Коментарі

Е
Еколог

до Хуст єбать ти чоловіче хворий , " Буде і на нашій вулиці свято, виберуть і від нас народного депутата," я аж прослезився

Х
Хуст

Буде і на нашій вулиці свято, виберуть і від нас народного депутата, а не подобіє на нього, якого ми мало півроку. Ми чекає з нетерпінням, кои і нам призначать вибори, і тоді вже ніякі Балоги не пройдуть. най тоті гроші, які роздати хочуть.... собі лишать. Люди на дадуть сфальсифікувати вибори, як то було у жовтні. Ми прийдемо і проголосуємо і не дамо вкрасти наш голос!!!

П
Політолог

Да дійсно, щоб робити такі заяви та не боятися клану Балог, як робить Жалива треба бути "хворим" або чітко володіти політичною ситуацією на Закарпатті. Стосовно Жаливи гарно сказав Махатма Ганді: "Сначала тебя игнорируют, затем над тобой смеются, затем с тобой борются, затем ты побеждаешь". Зараз з Жаливи сміються та боряться.

ДЖ
до жаливи

Жаливо, в твоїй палаті вже і аналітики появились? Більших подонків, як ригоАНАЛи немає, а ти, хворий на голову, пророкуєш всім програти крім твоїх родичів Під*Расів... Краще йди палату лікар дасть тобі черговий заспокійливий укольчик.

МС
Микола Староста(Жалива)

Не треба себе Балогам тішити, що перевиборів на виборчому окрузі №71 не буде, вони будуть. Вибори будуть дуже принципові,як для Балог так і ПР Закарпаття. Балогам буде не реально перемогти, думаю їм буде ліпше не влізати у цю компанію.

МС
Микола Староста(Жалива)

Коментар нардепа Іван Бушка стосовно виборів у «проблемних" округах Що стосується питання про перевибори в округах №№ 11 і 71, то воно буде винесене на порядок денний Ради пізніше, швидше за все, це станеться вже після підписання Асоціації з Євросоюзом, - заявив нардеп Іван Бушко. Новини Закарпаття

Г
Гість

Не переживайте, балогівці, скоро і на 71-му окрузі їх призначать. Ви б краже скинулися Вашим бідним балогам щоб могли ходити по округу та позасівати мало людям. Шоб не програли всуху

БК
БЕЗ КОМЕНТАРІВ

05 вересня 2013, 16:19 Поіменне голосування про проект Закону про повторні вибори народних депутатів України в одномандатних виборчих округах №№ 94, 132, 194, 197, 223 (№2971-д) - за основу та в цілому За-371 Проти-1 Утрималось-0 Не голосувало-33 Рішення-Прийнято Балога В.І. За Петьовка В.В. Не голосував

С
Старості

Микуло, а по кулько буде Деркач зараз за голос давати, чи буде врахована річна інфляція?

МС
Микола Староста(Жалива)

Можете не радуватися у найближчий час ЦВК назначить вибори на двох інших округах.

Х
Хустянин

А у нас що не буде? Повезло Деркачові, я так люблю задарнину... .

ИП
Имя пользователя

ЮуууГууууГууууу)))) Обос...вся Деркачик?

Читайте також