ВР ухвалила закон про часткову мобілізацію

37
20

232 народних депутати проголосували "за" сьогодні, 22 липня.

Йдеться про законопроект № 4320а "Про затвердження указу Президента України "Про часткову мобілізацію".

Подробиці згодом.

Коментарі

В
ВІЙСЬКОВИК

http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/zweb2/webproc4_1?pf3511=50870 ось посилання

В
ВІЙСЬКОВИК

Ну а за цей закон по якому 60 річних в армію будуть брати закарпатці вже з залу втікли Поіменне голосування про проект Закону про внесення змін до статті 28 Закону України "Про військовий обов'язок і військову службу" (щодо розрядів запасу та граничного віку перебування у запасі) (№4844) - у другому читанні та в цілому За-232 Проти-0 Утрималось-0 Не голосувало-10 Рішення прийняте

М
міша

Найбільший герб встановили,мости перекрасили,а тепер всі дружно на схід

"Жити по новому"

Їште,сомари,не обляпайтеся.

I
Ion

Etu armyu nado vesty na Kiev a ne na Donbas. Poca vi etogo ne sdelaet tak i budete bidlom.

Г
гість

Міліціонерів мобілізуйте, у них зарплата висока, будуть мати мотивацію до служби ,а не до хабарів

ХН
Хунте нужна тотальная мобилизация

Иначе им конец.

Д
до----ддд

Щьоб піти працювати у міліцію або у пожежну охорону або до часних охоронних фірм.Обовязково треба мати військовий квиток і най головніше несудимість.Подивитися на ВР це показник із за кого іде тепер війна.Кримінальні авторитети.Зеки.І багато тих хто нашими коштами відкупився і поклав на посади своїх кумів братів сестер і колядників.

Ч
читач

мобілізуються не за для держави ,а для захисту майна чиновників та депутатів

Д
ддд

Суки.... Я розумію, що державу треба захищати, але нехай вони йдуть поперед наших військових живим щитом ці під..., або хай покажуть приклад, чи вони не служили. і не мають воєнного білета?

М
Міліцішта

Голосували тоже Пацкан з УДАРа, Васька Ковач кіловольт з Партії регіонів. Бушко прибитий голосував

Ю
Юра

Я служив у військовому оркестрі,жодного разу зброю нетримав у руках.А на першій мобілізації підполковник сказав,будеш на передовій гімн співати.Я піду співати гімн але його син також військовий зараз у Венгрії 130-КІЛОВИЙ.Калорії жре.

КД
Коментатору до Вебсамер Misanthrope

Давай. Чекаю! Розпиши мобілізацію в 79 хвиль, та скидай посилання. Мужик сказав, мужик зробив! Не скинеш посилання, ти не мужик:) P.S. Ще в десятих числах березня нам було відомо що мобілізація пройде в чотири кроки... тільки все йде через жопу. Перша хвиля була в березні, потім друга хвиля, а тепер третя... чи все ж таки перша, а в березні теж була часткова мобілізація. Сайт РБК Україна: http://conflict.rbc.ua/ukr/rada-odobrila-ukaz-poroshenko-o-chastichnoy-mobilizatsii-22072014122400 Сайт Лига-Новости: http://news.liga.net/news/politics/2625077-poroshenko_napravil_v_radu_ukaz_o_chastichnoy_mobilizatsii.htm А це уже по Українські: http://news.liga.net/ua/articles/politics/1015377-prizov_do_arm_shcho_potr_bno_znati_pro_chastkovu_mob_l_zats_yu.htm

В
Всем

И это только начало. Почему молодёжь должна гибнуть непонятно за что? Власть боится завершения войны и нагнетает истерию, иначе придётся отчитываться, а нечем. Боится слететь. Что есть будем, как зимой жить? Кто-то из них об этом думает, или гори всё синим пламенем?

ВM
Вебсамер Misanthrope

Коментатору "до редакції" Посилання на блог якого там незрозуміло кого? Я тобі можу розписати мобілізацію в 79 хвиль і дати посилання. Хочеш?

7
777

У держави не має грошей, щоб забезпечити тих військових, що зараз знаходяться на сході. Навіщо ще набирати нових?

ДР
до редакції

Мало у вас інформації про часткову мобілізації: Ось вам сайт де розписано про чотири хвилі часткової мобілізації: http://timlawyer.com.ua/kogo-kosnetsya-chasichnaya-mobilizaciya Можете перевести на Українську і доповнити вашу статтю, щоби люди розумілися. А ось Указ Президента: http://www.socportal.info/news/opublikovano-tekst-ukazu-prezidenta-pro-chastkovu-mobilizatsiyu Мобілізація буде в чотири хвилі, якщо це потрібно буде.

М
Мукачево

до 123 Я не знаю хто Ви, але видно не грамотний ,тепер легко цю інформацію знайти. Тримайте інформацію від ВР http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/radan_gs09/ns_golos?g_id=5949 тут інформацію по іменному голосуванню

1
123

Мукачево, ти там був і бачив хто як голосував???

М
Мукачево

Шановні громадяни м.Мукачева, Ви декілька днів читаєте на сайті про те як п.Балога пише про те що він не буде голосувати про часткову мобілізацію, щойно ВР прийняла рішення, п.Балога не голосував - але Павло Балога та Василь Петьовка проголосували ЗА, знайте цих людей завдяки яким Ваших дітей тепер знову будуть відправляти на фронт, а їхні діти буду в ресторанах сидіти. А так звані біженці ходять по м.Мукачева та області гуляючи за наш рахунок їдять сплять та бугають. А наші діти воюють за них. Молодці громадяни таких депутатів вибирайте і надалі.

Читайте також