Вражаюче відео: у Будапешті підірвали 57-метровий вежу-хмарочос "Вітукі" (ФОТО, ВІДЕО)

13
10

57-метрова будівля-башта "Вітукі" у Будапешті була зруйнована за допомоги вибухівки, щоб дати місце новому спортивному комплексу.

У 2023 році в Будапешті відбудеться чемпіонат світу з легкої атлетики в північній частині острова Чепель, а будівля заважала будівництву.

Вежа "Вітукі" була побудована в 1976 році за планами Іштвана Мюльбахера (1917-1978), архітектора та статичного дизайнера неподалік від мосту Ракоці.

Тут розміщалися офіси Науково-дослідного центру охорони навколишнього середовища та водних ресурсів. Нещодавні дослідження виявили, що стан будівлі погіршився і потребує знесення. Підрядники обрали технологію вибухових робіт, що зекономити час.


Коментарі

О
Орбан

Поки всю країну не забудую стадіонами та спортивними комплексами доти буду Прем’єром Великої Угорщини. І не біда що Угорщина не має видатних спортсменів, головне маневри і «освоєння» бюджетних коштів, які надходять від брюссельських бюрократів! Лікарень не вистачає, дитячих садочків, шкіл, а я люблю футбол і далі буду стадіони в кожному селі будувати, а в деяких містах і по 5 нових стадіонів за два роки, а хто проти той ворог Угорщини і агент Сороса!

1
123

Похожа будівля на готель Закарпаття

Z
Zoltan

Бедные мыши :(

S
sss

CEKC Знaкoмствa - здеcь все девки дaют в пoпу и бepут в pот, бeз дeнeг и oтношeний, все бeсплатнo и анoнимнo! Зaxоди и выбeрай дeвку ----- http://nah.uy/eksuxx

Д
Дежив

А надо попросить мадяров отдать нам щебень и засыпать переезд на обезной дороге.

Н
Новинка

Точно так були взірвані хмарочоси-близнюки 11 вересня. Один до одного.

СП
Старий пердун

Не похоже....

МД
молодая девушка

сумасшедший дом

Г
Гігі

"і це в новинах закарпаття?" - егеж, редакція виконує норму по угорським новинам.

W
wwww

і це в новинах закарпаття?

Читайте також