Вражаючі кадри: "Закарпатське море", береги якого вкриті сміттям (ВІДЕО)

37
30

Йдеться про Вільшанське водосховище, яке було утворене ще у 1955 році, саме тоді тут побудували греблю.

Раніше писало про те, як пів сотні активістів зібрали понад тонну сміття з берегів Вільшанського водосховища. Згодом, у мережі з'явилось відео зняте на квадрокоптер. Тут на відео можна побачити масштаби екологічної катастрофи, з якою ніхто, ніколи не боровся.

На щастя знайшлись небайдужі, які хоч трохи вичистили від сміття "Закарпатське море". Звісно, чисто не там де прибирають, а там не не смітять.

Пропонуємо переглянути як це було:


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

Н
Нерусин

Йой словаки та й мадяри За копоні похапали - То руснаки в студені звури Мусор наметали! Чистять після них, культурних Тису й ЛаторИцю, Так свинячить в ріднім краю Зовсім не годиться! Звури всі позасирали, Хащі рубанули, Потім на заперевальних Всю вину спихнули.

І
Іван

В місті мусор тижнями не вивозять к ви тут гавкаєте! Було би їм де класти немитали би де попаде!

.
...

Ті "місні" викидають у сміття у річку не тому, що немає куди викидати, а тому, що звикли свинячити де попало. Достатньо поглянути, що після себе лишають місцеві грибарі, яфинярники і любителі бухалова на природі. Тим гуканам ліньки навіть зібрати сміття у мішок, і не залишати у лісі чи на полонині.

ВІ
Встид і позор!!!

Заборонити дітям батьків з тих сіл вступати до ВУЗів. З часом взагалі обтягнути колючим дротом ту бидлоту гуканську і заборонити їхати до людей у місто. Нехай живе у своєму гуні.

УП
Усе просто

Губернатору , Голові облради та купі керовників поїхати до сусідів , тобто до Людей , та подивитсь як Будапешт, Прага , Братіслава вирішили це Пітання. Як керувати то бажаючих купа. А як вирішити нескладне питання то запор думок. Ганьба.

ДР
До роздумів

Абсолютно нікого не захищаю, але не все так просто. Легко бути культурним і підтримувати чистоту, якщо поряд сміттєвий бак і відповідні служби систематично вивозять сміття, а якщо такого нема? Наскільки знаю, можу і помилятися, у селах навколо водосховища ніде нема полігонів для вивозу сміття, бо це все заповідна/природо-охоронна зона. Люди залишені сам на сам із проблемою. Ніякі аве не спішать укладати там договори на вивіз сміття, бо везти його потім треба набагато дальше, ніж зазвичай, очевидно, що невигідно. Ну і все, покрутіться люди, як хочете… Сумніваюся, що людям, які там живуть, подобається, щоб їхні діти росли посеред такого срача…

ДС
До Совгавбиров

Якшо такий розумний - вперьод, на просвещеніє, будеш Данком. Потім розкажеш як там(якщо виживеш)

С
Совгавбиров

До Івана : што ты оправдаш тых марг ? Што нимож коло каждого села найти місто , обы тото смітя змітовати , у єден рокаш ? А вариші де змітувуть смітя , як си мыслиш ? Змітувуть на єден рокаш , бо бульше ниє де . Села так ни годни учинити ?

С
Совгавбиров

До чого туй , союз , греблі єдно - другоє , до чого йсе ? Картина перед очима , вирховинці тупо паскудять свою природу , тупо . Туй ні накого збаляти , ні накого . Самі собі паскудять ... Яка Європа ? Марга єдна , а ни європа ...

G
Gerhard

Fu, hudoba blyat'. Nimcya nema na tebe Ivane, ale bude.

Ы
ыфыф

А тот шо на хватрокоптiр знимав, хоть одну фляшку прибрав авать фантик, думаву шо куй там ночовав, вот вам i рiвноправi криворуки!

ДН
до нижньої марги

ти маржино воняча тоди і сри под себе.як ТВОЇ предки робили і гузицю лопухом витирай..но у себе у СВОМУ ВОНЯЧОМУ селі..не лізь у місто.і за сміття гуканва най платить.тоді вивозять ушитко..а не везуть СВОЇХ ВИСЕРКІВ В МІСТО у школи та заодно своє сміття по контейнерам під етажками розпихують..докі їм уже хтось то сміття не начне в жопи пхати

Д
дідо

при союзі греблі строїли, а при мавпах лем мусор мичуть

І
Іван

Ви диванні уроди, якщо люди в селі живуть і їм ніхто мусор не вивозить вони так роблять як робили їхні предки! У руминов і у словаков так само все! У константі в море не залізеш, а коло молдаві одні цигани в мусорі живуть! Сидите воняєте і обстраєте своїх, позор вам пси вонячі!

Ц
Ціґань

страшно, дуже страшно. коби ми знали, што уто. айбо ми не знаєме, што уто.

Ц
Циганин

Мусор треба вумітовати в ріку або коло дороги, ми все так робили

ІП
Іван Пальо

Великорусини показувуть свою культуру

С
Славік

Коли вже зрозуміють горяни, що сміття не в потока треба викидувати! А ще недостатня робота місцевих органів самоврядування, практично 0. Хочете щоб до вас туристи їхали, наведітт порядок з сміттям.

S
Slovakia

Хто вас впустить в ЄС , громадяни третіх країн ? Вас , навіть , туди не кличуть ! Факт.

КС
Кум, сват, брат

Красотіща киби мусор забрав такой як дись на Мальдівах, щи і вода зелена

М
Мукачево

Де нам у Європу іти!? У нас бидло мирзькоє жиє! Штрафи треба ввести і контролірувати, а не лиш фотографії викладати в інтернеті

А
ап

Біда щей у тому, що на Закарпатті дітей учать, коли якоє "сято" а мусор кидати у мусорку- то таке...

МУ
Мацкальня уже туй

Мацкальня серед нас

ДШ
до Шмірґлі

за перевалом збирай сміття,полячисько довбане

6
6

80% населения на территории Украины быдло на утилизацию .

Г
Гукан

Ото всьо рука Кремля!

Д
Дідо

"Колочаво-Колочаво бідна твоя мати,- аш не вкрадеш із колхозу, нич не будеш мати!".

В
Вася

Рагулістан!!!

ДШ
До Шмірґлі бачі

Неудивительно, Закарпатье один из наименее урбанизированных и малозаселенных регионов. В сочетании с нежеланием властей решить проблему вывоза и переработки мусора имеем данную картину.

ШБ
Шмірґлі бачі

Май засраних пластіком річок як в Закарпаті, я не тілько в Європі не видів, не видів ям і в Україні.

Читайте також