Все через карантин: матч "Минай" - "Динамо" перенесли з Ужгорода в Київ

9
9

Таке рішення прийняли сьогодні, 5 березня, через збільшення кількості хворих на COVID-19.

Як повідомили в пресслужбі ФК "Минай", у зв’язку із введеними на Закарпатті обмеженнями, гра «Минаю» з «Динамо» 7 березня відбудеться не в Ужгороді, а в Києві.

"Усім, хто придбав квитки онлайн — кошти автоматично будуть зараховані на Ваші картки, з яких здійснювалася оплата. Уболівальникам, які придбали квитки в нашому офісі або на касі стадіону "Авангард" чи "Минай" ми повернемо кошти особисто. Завітайте в наш офіс, що знаходиться в Ужгороді на вулиці Заньковецькій, 66а, починаючи з вівторка, 9 березня — з 10 до 18.00", — повідомили на сайті ФК "Минай".

Нагадаємо, раніше Mukachevo.net повідомляло, що "Минай" мав зіграти з київським "Динамо" 7 березня в Ужгороді.

Зазначимо, що тренер "Динамо" Мірча Луческу вважає, що для "Динамо" гра з "Минаєм" важливіша за Єврокубки.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

Т
Туроруді

Дякуємо за Минай, бо маємо поле школу і команду в вищій лізі і робочі містя акими забезпечили всіх хто до цього має відношення!

Ф
Фараон

до 10:13 ти чудо говоривим із Суркісом та казав що тобі заплатив а ще казав що хочеш всьо і зразу а получиш хер і постепенно!!

ДН
До нижнього

Ти багатьох забеЗззпечив роботою, неуч жебрацька ? В тебе 20 помилок в 2х реченнях , ти -пуста пiвка лоптодрочерна !

Н
Нижньому

Іди хоч одну людину сімю забеспеч роботою а потім звизди! А кідь так заздриж митнику то не туй воняй а подякуй собі і батькам ож невивчився на митника!

Н
Нижньому

Клуб наш! Яка різниця хто вкладає свої гроші? Бюджетні кошти теж виділяють! А гроші треба всім і митнику і інженеру і лікарю і податківцю, і вонячим атошникам які з безробіття ідуть в войнушку грати і пити в окопи а потім ходять з зброєю і героями себе рахують! Гай ра минай!

ДН
До нижнього

Не пиши правду , бо у лоптодрочеру лопне пуста довбня вiд такоi iнфи!

М
Минайський

Вболівальник зрозумійте мене правильно. Президент клуб це хто? Митник? Митнику що треб ? Правильно гроші. Так що клуб Минай це клуб який працює тільки для грошей.

С
Совість

Карантин в Ужгороді з 7 березня, матч також 7

К
Кобін

Карантин з понеділка, а матч мав бути у неділю. І не у закритому приміщенні, а на відкритій території. Суркіс проплатив Минаю шоб ті поїхали у Київ. Якшо не знаєте, то краще не пишіть.

Читайте також