Всередньому кожен підприємець логойдівського ринку втратив до $50 тис.

6
7

Невдовзі буде відкрито благодійний рахунок для матеріальної підтримки постраждалих.

Протягом понеділка-вівторока підприємці з логойдівського ринку в Росвигові, який вщент згорів у неділю за півгодини, підрахували збитки.

Як повідомив Мукачево.net, один з постраждалих вартість втраченого майна коливалася від 200 до 450 тис. грн. Всередньому сума втрат одного підприємця сягає $50 тис.

Планується, що за кілька днів буде відкрито благодійний рахунок, через який кожен зможе матеріально підтримати підприємців. Також планується, що допомогу можна буде переказувати через смс.

Коментарі

Й
Йой

Там дако мав не один ларьок, а два...

НМ
Не мер

А я скину больше чем мер, не такой я скупой.

Я
Я

А нехай побувають тепер у шкурi любого службовця та й спробують пожиити на одну зарплату.Спiвчуваю,але нехай дурнi i поповнюють благодiйний рахунок

.
.....

Марька, слыш курица, ротик то не открывай когда не знаешь о чем говорить, откуда ты знаешь кто платит а кто нет???

М
Марька

Дурний, но а ти прям думав що... ти прикинь які б там подадтки будуть..ніхто тепер майже податки не платить.. Один тот сраний магазин із пластіку 15 тис дол Стелажі, холодильники, кондиціонери, товар.(одяг,взуття, косметика) там не всьо так дешево було

Д
Дурний

Може я докус дурний, але звідки у ПП-шників товару на сумму 200-450 тисяч? РІЧНИЙ оборот ПП не повинен перевищувати 500 тис грн. Згідно із цієї цифри, вони їздять за новим товаром 1-2 рази на рік. Це із області фантастики! Виходить, що майже кожен ПП ухиляється від сплати податків.

М
Мер

СМС идея хорошоя сам кину минимум гривень 40

Читайте також