Всесвітня подорож: Батько та син із Закарпаття вже дісталися до Дніпра (ВІДЕО)

7
5

У кожному місті у них своя програма. Зустрічі із владою, активістами та відвідування цікавих місць.

У Дніпрі тато та син хотіли зустрітися із міською та обласною владами, але ті на учасників "Всесвітньої подорожі" часу не знайшли.

Проте зустріли і однодумців, а також сім'ю із подібною проблемою у здоров'ї, як і у Андрія Закутного, а саме гемофілія.

Нагадаємо, що mukachevo.net публікувало матеріал про початок всесвітньої подорожі з Мукачева.

Коментарі

С
Справедливий

Потрібно на законодавчому рівні ввести обов'язковий медогляд бажаючих взяти шлюб , як було при Чехословаках. Це - ПРИЧИНА , а ви виходите вже з НАСЛІДКІВ . Суспільство має задати собі запитання , чи готове воно плодити ковдушів і ціле життя витрачати на них ресурси , які накопичують тяжкою працею здорові .

ДН
До нижнього

Пиши ном.тел i спробуй плюнути менi в очi ! Ще раз кажу,- цього губошльопа , я, особисто бачив близько 2 тижнi тому бiля Ратушi !

М
Мукачівець

Хотів також плюнути коментарем у очі,як спочатку подумав, черговим піарщикам глупості,але дочитав статтю до кінця і сам себе присоромив! БАТЬКОВІ РЕСПЕКТ,МУЖИК!СИНУ ЗДОРОВ’Я,ВІН ТЕЖ МУЖИК! “Лыовво”,ти д@біл!?Чи ти мерзота? Гемофілія не відображається на людині.Зовні це звичайні люди. Біда страшна!Мало того,ще тупаку образив і людей з синдромом!Не хочу тобі бажати,хай Бог простить тебе!

Л
Лыовво

Два тижнi тому, я, особисто бачив малого губошльопа з очима дауна в мукачевi бiля Ратушi ! Це аферисти, якi прикриваються доброю справою, а самi живуть за чужий счот!

N
NRG

Трошки подібне на піар, але молодці. Респект такому батькові. Справжній чоловік. Здоров'я Вам і Вашому синові. Особливо синові, бо ми всі хочемо здоров'я своїм близьким і рідним.

Читайте також