Всеукраїнський конкурс дитячого малюнка «Моє рідне місто»

28
0

відбувся у Мукачеві

       Щорічно протягом вересня місяця у місті проводиться Всеукраїнський конкурс дитячого малюнка «Моє рідне місто». Його мета пропагандувати історико-культурну спадщину та сьогодення українських міст, виховувати патріотизм підростаючого покоління через любов “до малої батьківщини” – рідного міста, селища, села та людей, які в ньому живуть. Адже рідне місто – це місто очима дитини, її думки, почуття та сподівання. Саме тому “портрет міста” в дитячому виконанні представляє собою унікальний матеріал не лише для педагогів, а й для всієї громадськості.

         У міському етапі конкурсу взяло участь 47 учнів середнього шкільного віку, які представили цікаві роботи. Перед юними художниками постало завдання за допомогою аркуша паперу і олівця розповісти про своє місто, відобразивши у роботах найулюбленіші куточки, відомі історичні чи архітектурні пам’ятки, минуле, сучасне та майбутнє міста.

           Журі у складі пяти чоловік (голова журіПаулишинець С.М. - методист методичного кабінету, Паук Є.Т. – художник, автор програми для шкіл з поглибленим вивченням художньо-естетичних дисциплін; Папіш Л.В. – вчитель образотворчого мистецтва ЗОШ № 1; Яцканич В.В. – вчитель образотворчого мистецтва ЗОШ № 11; Петканич М.В. – вчитель образотворчого мистецтва гімназії) визначило переможців. Ними стали троє учнів: 

       І   місце   -   Сливчук Олександр – учень 9 класу ЗОШ № 2 

      П  місце  -    Гарагонич Кристина – учениця 6 класу школи-                               інтернату 

       Ш місце  -    Майкут Ірина – учениця 9 класу ЗОШ № 11 

       Роботи переможців братимуть участь у обласному етапі Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнка. 

       Бажаємо нашим учням здобути перемогу і прославити рідне місто.   

 

Повідомили  в управлінні освіти Мукачівського міськвконкому.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також