Всеукраїнський телеканал показав село Нижню Апшу із середини (ВІДЕО)

45
13

Маєтки є, а господарів майже цілий рік там немає.

Закарпатське село Нижня Апша відоме чи не на всю Європу будинками, які більше нагадують королівські палаци.

І якщо в сусіда будинок на три поверхи, то поряд почнуть зводити помешкання на чотири.

Хизуються одне перед одним селяни і кількістю кімнат: у декого їх аж 40! Проте мешкають в маєтках-велетнях не багатодітні родини.


Коментарі

Т
тарасови

у мене тоже такоє боває.....бісить

Т
Тарас

АдмІну. Якого, вибачте ... тра-ля-ля, на мій коментар мені постійно відписуєте, що у мене лаливі слова? Або роззуйте очі, або відключіть коментарі.

Б
Бандера

Гроші зароблені кріміналом та контрабандою,про самих апшанських румунів нічого доброго сказати не можу,аферисти та нацики ні одному довіряти не можна.Що правда гроші мають багато,скупили все навколо, від районного центру Тячіва до курортного Солотвина бізнес належить апшанським румунам...

В
Вікторія

І в жодному дворі нема басеїну, а туалет на вулиці у вигляді малого замеу??

Д
дідо

мавпи од комплексу неповноцінності строять си домииска, які никому не нужні, а дкбіли й радуються

ДТ
До Тетяна

А коли нанюханий засраніць зарізав свого цімбора, а утиць одкупив синка, а односельці дорогу перекрили і скати палили, а чому? Бо від жиру бісяться, о то Тетяна прикрашає Україну? В принципі то Румуни

ДТ
До Тетяни

То ви тоді така дурна як вони, хто таке будує що тут прикрашає Україну? Ви ніде свого села дальше не були і нічого не бачили, просто сміх прикрашає Україну .хахаха

Т
Тетяна

А мені подобається,це прикрашає Україну. Люди стараються, та й мають, а багатодітні (не всі, звичайно)лише одним займаються і зробили з дітей бізнес за рахунок платників податкіа.

П
пияк

я кажу про єдного. Другі не пропонували. Тому міняв газдів до того моменту, коли єден газда одкрив ту фляшку, шо я узяв. І троє - газда, я ,дільничний її роздавили. Я потім лише у нього брав.

Ц
Ціґань

Заробили за кордоном. За котрим? У сша тілько не заробиш руками. Діло ясно, што діло темне

ДП
До Пияк

Недумаю што газда пив ту ливрю із ванни із сухим спіртом, то ти уже мало казочку розказуєш

П
пияк

Палінку робили з спірту, шо ЦЕНТРАЛІЗОВАНО завозили залізничними цистернами. Далі розбавляли криничною водою і за своїми рецептами. Хто совісний був, то казав "вибирай любу фляшку -п'ю з тобою". Раз даже пив з газдом і ментом, який якраз брав мзду. Пак на дизель. Головне було проїхати Тячів, бо там мусора забирали од люди повний свій мусорський газон фляшок і пак оптом у Мукачеві здавали на базар. Хоча дібровчани проплачували ментів, прокурорів і т.д аж до Берегова. Се так було у 90-их. А пак і цігаретликові лінії у лісі поклали, ....,....і т.д.і т.п. Але більше ся людей потровило ратовською, бо розбавляв метиловим спіртом з воєнних баз. Кажуть, на медфаці майже готовий дісер на тему"вплив рата-водки на стан здоров'я та на смертність ужгородців 90-их р.р."

ДТ
Для тих хто вірить що то за чесно заробленні

У кожній хаті міні водочний завод, скільки людей потровилися, посліпли від (діброви) сигарети всіх марок, вплодь до кави і чорного перцю, припоминається хтось з політиків сказав(город Діброва)

Читайте також