Всі чекають на Порошенка: в аеропорту Ужгород – гвинтокрили, на Бескиді – масовка та силовики (ФОТО, ВІДЕО)

14
11

Урочисте відкриття Бескидського тунелю заплановане попередньо на 14:00. Прибуття борту з главою держави очікують на 12:30.

За попереднім сценарієм, президент Петро Порошенко прилетить літаком до Ужгорода, тоді гвинтокрилом на місце урочистого відкриття – на залізничну станцію Бескид, де вже змонтували стенди та звезли людей.

Петро Порошенко має виголосити промову, а тоді особисто проїхатися поїздом через тунель.

Як розповідає власкор Mukachevo.net з місця подій, в районі урочистого відкриття тунелю та околицях – велика кількість силовиків, і на дорогах, і в кущах.

Поїзд, на якому їхатиме Порошенко

Коментарі

М
Мішо

До Мигаля "Мигалю", а ти ся яким фрацом на роботу добераш? Муг бись уже того джіпа і поміняти. Думаву ош ужесь скомуниздів доста на убновку!!!!!

КВ
Ковтун Василь Дмитрович

Із кожи вон лізуть лиш би придурку Президентові угодити. Інтересно, при Австро-угорщині теж з таким пафосом тунель відкривали, приїзджав на відкриття Ференц-Йовшко?

В
Вано

У кущах сруть майжень...

І
Іван

Один президент почав будувати, другий відкриває ) Покращення на очах)

В
Вік

До "вік" а ти дибіле по нашому пиши а нєт та в маттирину, у пять і написано сомаре

Д"
До "вiк"

Дэбиле историю учи, пять утра идиот!

3
327

Раньше якщо в Ужгороді біля "Ери" стояв бобик із беркутом, значить прилітав Вітька Іванович, Меркель як лохиня пішком може ся пройти по своїй Німечинні... для Пороха кортежі мільйонні вистраюють, а потім приходять наші політикани в ту же дойчленд і кажуть дайте нам гроші

В
Вік

Лиш поїзд у руки не давайте му так ги путінови камаза дали,но янно радує ош удкривать ни так ги путін подражавучи гітлерови рано в 5 годин удкривав ай кіть і піар та прилюдно ни прячучися

Ф
ф

но тото петрик любить обо го вказували на тиливізії піариться а люди як жили бідно так і продолжають существовать . І НЕ ПАХНЕ КРАПКОВ но крапка

М
Мигаль

Сенсація!!! А ви хотіли оби ішов пішком? З бигарьом і торбов за плечами, ци што? Ци може автостопом вать бла-бла каром? Розкажіть як тяжко, по маршруткам добераться на роботу Вітя Іванович, зато сегінь не все устигать попасти у ВР.

К
Кущ

"в районі урочистого відкриття тунелю та околицях – велика кількість силовиків, і на дорогах, і в кущах" в кущах :)))))))

Читайте також