Всі на "біціглі": Патрульні Закарпаття нагадують велосипедистам про правила дорожнього руху

13
8

З настанням теплих днів все більше громадян пересідають на велосипед. Проте, не кожен велосипедист до кінця усвідомлює, що розпочавши рух, він стає повноцінним учасником дорожнього руху.

В Управлінні патрульної поліції області нагадали закарпатцям кілька основних правил під час руху велосипедом:

  • Рухатися по проїзній частині на велосипедах дозволяється особам, що досягли 14-річного віку.
  • Керувати велосипедом, який обладнаний звуковим сигналом та світловідбивачами: спереду — білого кольору, по боках — оранжевого, позаду — червоного. Для руху в темну пору доби і в умовах недостатньої видимості на велосипеді повинен бути встановлений та увімкнений ліхтар (фара).
  • Велосипедисти, рухаючись групами, повинні їхати один за одним, щоб не заважати іншим учасникам дорожнього руху.
  • Велосипедист може перевозити лише такі вантажі, які не заважають керувати велосипедом і не створюють перешкод іншим учасникам дорожнього руху.
  • Якщо велосипедна доріжка перетинає дорогу поза перехрестям, велосипедисти зобов'язані дати дорогу іншим транспортним засобам, що рухаються дорогою.

"Нагадуємо про відповідальність за ч.2 ст.127 (Порушення ПДР особами, що керують велосипедом) КУпАП, яка передбачає штраф у розмірі 340 гривень. Якщо велосипедист перебуває у стані сп’яніння, штраф становить 680 гривень", - йдеться повідомленні.

Також нагадаємо на Берегівщині під вантажівку потрапив велосипедист


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

Н
наруд

а ті шо по трасі їздять гонщики по 10-20 біцігліштів на всю полосу то наші міліцішти чогось не видять!!! чи то так має боти??? они на велотреку???

Б
Біціглішта

Якщо велосипедист перебуває у стані сп’яніння, штраф становить 680 гривень- най ня имлять,дихну їм.

В
Велосипед

А де про заборону руху по тротуарах і пішохідних доріжках, крім дітей до 7 років під наглядом дорослих?

ПО
протер очі...

ІДЕЯ- наших МіліЦіштів -на Біциглі!!

Д1
До 13.10

А когда дождь и пасмурно то что нужно прибор ночного видиния с собой возить. Когда тебя встречка слепит в такой как ты по ночам в темной робе по трассе бухох на похерах. Одним словом ты хруст...

ДН
До нижнього

Очі протри абись видів добре !

Ю
Юркес

Да, особливо світловідбивачі! А то їздять по ночам ще й в чорному, а потім " ой, мене машина збила" ,а водій винен

_
___

Галина Пишняк, героїня телесюжету російської пропаганди "о ряспятом мальчике из Славянска", яка є родом із Закарпаття, дала перше з того часу відео інтерв'ю. https://www.youtube.com/watch?v=N8LY1dtSWFk Декілька загальноукраїнських ЗМІ вже написали про це https://hromadske.ua/posts/avtorka-fejku-pro-rozpyatogo-hlopchika-shkoduye-pro-svoyi-slova-i-skarzhitsya-na-pogane-stavlennya-v-rosiyi

Читайте також