Всі їдуть закордон: на КПП "Лужанка" довжелезні черги (ФОТО, ВІДЕО)

5
8

На українсько-угорському кордоні в чергах застрягли понад 200 автівок.

В Держприкордонслужбі розповідають, що найскладніша ситуація з чергами на КПП "Лужанка" де "застрягли" 200 легкових авто та мікроавтобусів.

Краща ситуація на КПП "Тиса", де в чергах майже 50 авто. Однак на інших КПП черги відсутні.

Раніше Mukachevo.net розповідало, що у зв'язку з приїздом міністра закордонних справ Угорщини Петера Сійрта на Закарпаття, черги на угорських КПП різко зменшилися.

Проте, встигли високі гості поїхати, як черги знову почали з'являтися, а разом з чергами зростає і обурення людей.

Нагадаємо, з 1 жовтня Угорщина так і не зняла обмеження щодо в'їзду іноземців. Саме тому на угорському кордоні на КПП "Лужанка" та "Тиса" вже другий місяць кілометрові черги.

Лише нещодавно на ситуацію звернула увагу районна адміністрація. Були встановлені біо-туалети та смітники. Однак це не вирішило проблеми.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

Н
Надія

Мадяри сидять і ногами махавуть,нічого не роблять

С
Стьопа

Най сидять на гузиці дома вадь за границьов, а не шастають взад вперед

Д0
до 07:28

За кордоном такі безграмотні гукани зі словесним поносом замість думок точно не потрібні, і в Україні теж.

П
Проффесор

Інтересні у нас люди.... Сам буде жити у гуні, а кідь дако хоче дашо другое, іде на зароботки- та уже го обсеравуть))) Усі маєме єднако страдати?

ДН
До нижнього!!

Но бачите які люди в нас? А я не чиясь власність і так далі.. би я комусь потрібен.я вільна людина.а ви гнийте далі на україні.заберуть в ато уб'ють як скотину.потом привезуть скажуть сам пішов доброволець.а саме головне герої не вмирають.умирають іще і як.!! Власті треба патріотів українських то жертва слуга.я некажу шо закордоном супер 100?.но тут хоть трохи можна шось заробити.

ДН
до нижнього

Алкашоні, такі тупорогі русунські бубни як ти, не потрібні ані в Україні, ані закордоном.

Б
Бро

Да рабоча сила згодин.а в Україні ти хто?хуже робочої сили просто геноцидна людина яку топчуть все життя сміхуються і так далі.заробіток закордоном,дякувати богу шо хоч цей варіант є.і то дивіться як останнім часом важко вже і на заробітки піти .400-500 доларів треба би лиш піти.такшо попроще з рабочов силов.біда шо наш брат заробить 1000? та даже не здороваться.то дійсно люди у нас збиті з пуття так Україна догаздувала.такшо українці виїжайте закордон. Україна то лиш таке ФАЙНА МАША НО НЕ НАША.ви родились на планета земля.х..й у неї забити у ту Україну .

М
Марія

Люди їдуть за кордон,бо думають там краще життя ,а там ми всі робоча сила.

Читайте також