Вся інформація про поранених та загиблих у стрілянині в Мукачеві

13
12

Mukachevo.net зібрав усі данні, які заслуговують на довіру.

Так, у Мукачівській ЦРЛ госпіталізовано 9 осіб: 5 поранених правоохоронців, чий стан уже задовільний, та 4 цивільних. Один з цивільних був поранений у голову. Найімовірніше, це охоронець комплексу Антарес, куди в першу чергу прибули бійці Правого сектору. Як зауважили лікарі, цей поранений безперспективний. Він перебуває у реанімації. Інші 3 поранених цивільних перебувають у задовільному стані. Одному з них, який став випадковим свідком перестрілки на виїзді з Мукачева, зробили операцію на стегні.

Водночас, за інформацією від Правого сектора, у них є 2 загиблих та 2 поранених. Їх до лікарні не госпіталізували.

Усі подробиці про продії в Мукачеві читайте у наших ексклюзивних новиинах:

Більше про те, як розвивалися події, читайте у ексклюзивних новинах Mukachevo.net:

Усі подробиці розбірок з стріляниною в Мукачеві. Ексклюзивні фото та відео з місця перестрілки

Оточення нардепа Ланя та Правий сектор влаштували блатні розбірки з стріляниною в Мукачеві (Постійно оновлюється, ФОТО, ВІДЕО)

Результат розбірок з стріляниною у Мукачеві: 9 поранених

Траса Київ-Чоп на виїзді з Ужгорода перекрита через перестрілку в Мукачеві (ФОТО)

Оприлюднено ексклюзивне відео початку перестрілки на в'їзді у Мукачево

До Мукачеві перекидають спецназ МВС та Нацгвардію

У Мукачеві відбулася нарада силовиків. Створили штаб

Mukachevo.net

Коментарі

ПГ
Проти гоп-стопу

Цікаво, яка буде «дійсна» реакція Уряду і Президента по подіям в Мукачево. Бо йти на повідку неадекватних «крикунів» з Правого Сектору, що це не ми, нас змусили, Аваков поганець і т.д. – брехня та відмивання своїх людей, які ой як сильно вляпались. Вже з ранку неділі 12.07.2015 року потрібно зібрати засідання РНБО, прийняти рішення про роззброєння усіх підрозділів ДУК ПС, Мукачевський взвод ПС – під слідство і на нари, почалитись до суду, а партійну верхівку – на допит до СБУ. В разі відмови – визнати незаконним збройним (БАНДИТСЬКИМ) формуванням (після подій в Мукачевому) блокувати Національною гвардією та ЗСУ навіть до застосування сили (артилерії, авіації). Всіх бійців ПС після роззброєння відправити на переатестацію, а хто придатний – продовжити службу в різних підрозділах ЗСУ (бо НГ та міліцію вони все одно не терплять). А якщо дійсно бажають боротися з контрабандою – будь-ласка в прикордонні війська та на митницю, а не як бичьё з 90-х – з РПГ та кулеметами.

ФГ
фрас го знає

прикличте Віталіна тай усіх його ДК-овців, може він шось поможе, а кідь ніт, та щи єдноє рейтинговой відео здойме

ФГ
фрас го знає

Отрималисте по заслугам !!!! Коли громили райуправління міліції тай беркутовців по всій західній Україні, за підтримки народу, не понятно за чиї гріхи ?!! Коли під прикриттям захисту прав людини чинились відверті беззаконня - та всі гойкали "мусорів на ножі" та всі тапшали?.. туй го маєш !!!

О
Олексій

Ну от і до мирного Закарпаття приїхала приватна опг ПС імені с. бандери від пана жидо-бандерівця коломойского, за данью і далі щоб повністью контролювати то що контролюе місцева мафия всеж такі прикордонний район..

К
калининград

эх веселуха увас там

Я
я

А чего правосеков-то не госпитализировали?

Я
Я

Заодно пусть переговорщик расскажет как он крышует контрабанду вместе с насильником блюком

ПГ
Плотницкий Гар

Господи за що ти нас так караєш? Это вы сами себя покарали, бывшие соотечественнички... Перемога и это только начало перемоги.

Б
Бачі

Безперспективні журналісти, безперспективні держслужбовці, безперспективна міліція, прокуратура,СБУ... Господи за що ти нас так караєш?

М
м

https://www.youtube.com/watch?v=YBqxcuJ_PkY

!
!!

не перший раз вижу такі описи в новинах тут .. як записував з слів лікарям ЦРЛ так і сюда набрав .. головне щоб новина по скорше тут появилася!

Я
я

, цей поранений безперспективний. Безперспективний ти, як журналіст.Думай , що пишеш.Моральність де?

Читайте також