Вся лівобережна частина Ужгорода два дні сидітиме без води

8
1

Про відключення попереджаю Ужгородський водоканал.

"Завтра 13 липня, розпочнуться роботи по переключенню аварійної ділянки водогону діаметром 630 мм на резервну лінію по вулиці Перемоги. В зв’язку з цим, періодом на 13-14 липня буде припинено водопостачання з водозабору «Минай»", - йдеться у повідомленні.

Це означає, що без водопостачання на вказаний період залишаться мешканці ВСІЄЇ лівобережної частини міста (в тому числі, прилеглі населені пункти та населені пункти що відносяться до Коритнянської сільської ради).

Крім того, в частині правобережної частини міста водопостачання також буде припинено. Це стосується району обмеженого вулицями Митною – Собранецької – Єньківської (в тому числі, районів вулиць Загорської, Івана Франка, Щедріна, Довженка).

Орієнтовно, водопостачання буде припинено 13 липня з 8:00. Відновлення ж водопостачання відбудеться по завершенню робіт, 14 липня.

Всіх ужгородців просять запастися водою.

Водопостачання 9-ти поверхової забудови мікрорайонів «Сторожниця», «Перемоги – І – ІІ», вулиці Минайської та 5-ти поверхової забудови мікрорайону по вулиці Лавріщева (де вода акумулюється в резервуарах чистої води), по можливості, буде здійснюватись в обмеженому режимі: з 6:00 по 8:00; з 12:30 по 13:30; та з 20:00 по 21:00.

Для забезпечення водопостачання мешканців багатоповерхової житлової забудови та індивідуальних житлових будинків, будуть розміщені бочки з чистою водою:

площадка біля житлового будинку №173 по вулиці Перемоги (навпроти магазину «ВЕЛМАРТ»);
плошадка по вулиці Грушевського (біля магазину «Океан»);
автоплощадка по вулиці Легоцького (біля житлового будинку №21).

Коментарі

І
Іван

У Мукачеві коли відключали воду на 2 дні навть не попередилию Ніяких об'яв, нічого.

Читайте також