Всім вчителям на Закарпатті виплатять зарплату за період карантину

24
8

Про це повідомляють в офіційних структурах Закарпатської області.

Таким чином, чутки, що ширяться між вчителями про те, що  карантин зарахується їм як вимушена неоплачувана відпустка не відповідають дійсності.

«Всім будуть виплачені гроші за карантин. Вчителі під час карантину виходять на роботу, займаються організаційно-методичною, планувальною діяльністю, тому оплата за цей час для них передбачена», - коментує Михайло Мотильчак, директор департаменту освіти і науки, молоді та спорту Закарпатської ОДА.

«Вчителям зберігається зарплата у повному обсязі, як це і передбачає законодавство», - додала начальник управління освіти Мукачівського міськвиконкому Терезія Тіба.

Мукачево.net

Коментарі

К
Костянтин

Ви мукачівці повні дебіли і дермоїди. Таких противних і тупих людей більше ніде на Закарпатті не знайти

К
Костя

Япрочитав комменти і у мене виходить враження що ви мукачівці повні дебіли

4
4

Із-за того що садики та школи не роблять мене звільнили з роботи, бо їх не цікавлять мої діти. Шо у нас каратин в Мукачеві. Тепер я без роботи з вищою освітою. А вчителі ходять та чешуть собі одно місто по кабакам під час карантину. ДОСТАЛИ ВЖЕ ЦІ КАРАНТИНИ!!!! НАЙ МИ ТЕПЕР ТІБАНЯ НАЙДЕ РОБОТУ!!!

Б
батько

Шановні батьки! Я не вчитель і слава Богу ніколи ним не буду, бо лиш идиот буде робити у такій державі на такій посаді, радійте шо ви сидете дома з здоровою дитиною, і вона не має 40 гарячки

С
світлана

Як таке можна писати??? Завжди учитель у всьому винний!!! Дітей бережіть, щоб не хворіли!!!!

4
4

Не забудьте перевірити після 12 години дня чи є ці вчителі на роботі.!!! Чи займаються вони планами та іншою організаційно-методичною роботою. Ганьба ДАРМОЇДИ ЩЕ В КАРАНТИН ГРОШІ ХОТЯТЬ А батьки хай сидять дома в неоплачуваних відпустках... Криза повинна бути для всіх ДОСТАЛИ ВЖЕ КОЖНОГО РОКУ ПРИДУМОВУЮТЬ КАРАТИНИ НА ДВА ТИЖНІ

Н
Наболіло

Вчителі в таких самих умовах як і ваші діти. Чи готові ви (батьки) працювати в холодних приміщеннях,без матеріальної бази і поваги керівництва .Чи готові щоб хворого вчителя предметника заміняв вчитель який вчить зовсім інший предмет . Чи готові ви батьки самостійно навчати дітей? Якщо готові то закривайте всі школи..............Те що економлять на школах в школу і вчителю не перепадає

1
123

Учителям нужна зарплата за карантин? Они детей напрягут, репетиторство вынудят, деньги на ремонт придумают. А родители на период карантина берут отпуска без оплаты - и нормально.

Читайте також