Всією командою: Марушевська та Деканоідзе пішли у відставку

13
9

Обидві чиновниці з команди Міхеіла Саакашвілі заявили про відставку на сьогоднішніх прес-конференціях.

Екс-керівник Одеської митниці Юлія Марушевська заявила, що залишається в команді екс-голови Одеської обласної державної адміністрації Михайла Саакашвілі і підтримує всі його дії, інфомрує УП.

"Заяву я була вимушена написати, тому що ми опинилися в ситуації, коли ті зміни, заради яких я прийшла, неможливо зробити. Будь-які зміни, погоджені на рівні Президента й прем'єр-міністра, зараз ними ж блокуються. У випадку з конфліктом із головою ДФС Насіровим уряд продовжує відстоювати його інтереси, незважаючи на ті корупційні схеми, які існують", - сказала вона.

Хатія Деканоідзе також оголосила про свою відставку, а її заяву вже підписав Арсен Аваков. 

"Моя функція виконана, і я заявляю про свою відставку", - заявила Хатія Деканоідзе.

Рівно тиждень тому Міхеіл Саакашвілі подав у відставку з посади голови Одеської ОДА

Коментарі

З
Закарпатец

Толян - это у тебя слуховые, зрительные, тактильные, обонятельные галюцинации. Обонятельные галлюцинации иначе называют фантосмиями. Их особенность в том, что по своей навязчивости и связанными с ними неприятными ощущениями они ничуть не уступают слуховым или визуальным, когда больном может воспринимать их так, словно они существуют в реальности. Это один из основных признаков ШИЗОФРЕНИИ. Я тебе говорил не бросай лечение , возвращайся в Берегово.

З
Закарпатец

я знаю чем пахнет ширинка ботоксного карлика

МТ
МАТИ ТОЛІКА

НЕ ОБРАЖАЙТЕ МОГО ХЛОПЧИКА - В ДИТИНСТВІ Я ВПУСТИЛА ЙОГО ГОЛІВКОЮ ОБ АСФАЛЬТ - З ТИХ ПІР ВІН ПИСЯЕТСЯ НОЧАМИ, ЙОГО НЕ БЕРУТЬ В АРМІЮ, ДІВЧАТА ЙОГО ОБХОДЯТЬ СТОРОНОЮ, З ТИХ ПІР ВІН ЦІЛИМИ ДНЯМИ СИДИТЬ БІЛЯ КОМП'ЮТЕРА І ПИШЕ ВСЯКУ НІСЕНІТНИЦЮ.

З
Закарпатец

Толян ты что перестал принимать лекарство после Берегово? У тебя обострилась болезнь на фоне сексуальной депривации. Нюхаешь ширинки, Пристаешь на улицах к детям. Боюсь все это для тебя плохо закончится

Ч
Чорі

Жидо-грузини, як і жидо-бандерівці (не плутати з нормальними євреями та нормальними українцями) є номенклатурою держдепу США, який не бажає задарь розкидуватися грошима. Хоч його креатури і тупі (кращих немає), але їм потрібно знайти нове місце роботи чи служби (у кого який статус). Хочеться вірити, ож Трамп проводитиме виважену політику і відправить підстилок Обами-Клінтон у відставку, заради миру на планеті Земля.

З
Закарпатец

трамп мне лично это говорил после того как я понюхал ширинку ботоксного карлика

З
Закарпатец

Трамп официально заявил, что Сорос спонсировал переворот на Украине! https://scontent-arn2-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/15078795_10211797803838650_4957101829987627895_n.jpg?oh=396a054f23f3b789216b836485f50034&oe=58D28E42

В
Вася

Або кить біжать криси та корабель точно тоне. Петя з жидами старається. Робіть шось толкове а не на граници тусуйтеся безтолку! Набирайте помалі бензина у фляшки та на київ а не на пересічки. Там кить наведете порядок - всьо буде як треба з пересічками!!!!

5
55

криси біжать з корабля

Читайте також