Вступна кампанія в УжНУ почалася з черг (ФОТО)

1
1

У четвер, о 9 годині 15 липня відкрила свої двері приймальна комісія Ужгородського національного університету. Вже з 7-ої години ранку спостерігався великий наплив вступників до університету.

Нагадуємо, що прийом документів до Ужгородського національного університету здійснюватиметься з 15 по 31 липня 2010 року (включно).

Разом з тим, звертаємо увагу, що прийом документів від вступників, які мають право складати вступні випробування в УжНУ здійснюватиметься з 15 по 22 липня (включно). До таких осіб належать:

1. особи з обмеженими фізичними можливостями (інваліди І та ІІ груп, діти-інваліди).

2. в разі їх неучасті у зовнішньому незалежному оцінюванні:
громадяни України, звільнені зі строкової військової служби в рік вступу до вищого навчального закладу;

військовослужбовці рядового, сержантського та старшинського складу, які проходять військову службу за контрактом - при вступі на заочну форму навчання;

особи, що мають захворювання, вказані в переліку захворювань, що можуть бути перешкодою для проходження громадянами зовнішнього незалежного оцінювання, встановленому Міністерством освіти і науки України та Міністерством охорони здоров'я України, для яких Український центр оцінювання якості освіти не може забезпечити проходження незалежного зовнішнього оцінювання навчальних досягнень.

3. при вступі на навчання без відриву від виробництва мають особи, які отримали повну загальну середню освіту у 2007 році і раніше.

Коментарі

СК
СТОП КОРУПЦІЇЇ

ГЛУПІ БАТЬКИ, НЕСЕТЕ ГОТОВІ ГРОШІ ВЧИТЕЛЯМ ВЗЯТОЧНИКАМ.КРАЩЕ БИ ЗА ТІ ГРОШІ КУПИЛИ ДІТЯМ БУДИНОК АБО МАШИНУ.ШО ЗА МОДА ПІШЛА ВИЩУ ОСВІТУ МАТИ, А ЧИ БУДЕ РОБОТА ПІСЛЯ ЗАКІНЧЕННЯ.ВСЕ ЯСНО, ГОЛОВНЕ ВИЩА ОСВІТА, А ПОТІМ НА БАЗАР ПРОДАВАТИ АБО ПІДМІТАТИ.

Читайте також