Втікаючи від патрульних мукачівці викинули пакет із марихуаною

35
0

Закарпатська міліція активізувала з початку роботу з виявлення наркозлочинів. В основному у зловмисників вилучають марихуану та пристрої для куріння “травки”, так звані бульбулятори. Трапляється і макова соломка. На щастя, важчі наркотики в краї поки не вельми поширені.

Двоє підозрілих молодиків потрапили в поле зору мукачівських патрульних вечірньої пори неподалік від адмінбудівлі одного з місцевих вузів. Юнаки  при наближенні наряду патрульної служби спробували накивати п’ятами. Дорогою один із них викинув на землю якийсь пакет. Їх швидко наздогнали, перевірили вміст кишень, підібрали й викинуту річ. У паперовому згортку знаходилось 5 грамів марихуани та два “бульбулятори”. Затриманими виявилися місцеві хлопчаки, яким лише по 16 літ. Звідкіля в них наркозілля, тепер з’ясовується.

Працівники карного розшуку  іршавської міліції вилучили в будинку  45-річного жителя с.Ільниця близько 120 грамів висушених рослин маку.

А хустські міліціонери знешкодили в місті наркопритон. 50-річний городянин  здавав за винагороду своє помешкання 24-річному наркоману. Міліціонери вилучили з місця пригоди  20 сухих стебел маку, шприц і посудину з “ширкою” та інгридієнти для її приготування.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також