Вулиці Мукачева планують прибирати пилосмоком

5
15

Про такі плани міської влади розповів заступник міського голови-начальник управління міського господарства Віталій Гільтайчук.

Наразі в Мукачеві проводиться щодення ручне прибирання 78 вулиць тротуарів, зелених зон. Водночас комунальники очищають щодня 314 сміттєвих урн.

«Нова техніка – вуличний пилосмок дозволить замінити роботу десятків прибиральників. Водночас матиме змогу прибирати переважно у бездощову погоду. Тому на першому етапі в місті тестують його роботу. Згодом плануємо поетапно залучати до прибирання міських вулиць», - каже посадовець.

Мукачівська міськрада

Коментарі

Г
Глушко

мондагы сарыклар юлга беркайчан да чыкмый

1
113

ЛЮДИ ПО ШКОЛАМ ВШІ.ПЕРЕВІРЯЙТЕ ДІТЯМ ГОЛОВИ.

1
111

а смоктати шо будуть із ям мусор або щебень...

П
правда

треба раз з небес спуститися на землю і зайнятися першочерговим - повсюди ями, а ремонтують чомусь там де їх поменше.

М
Мирослава

До123 Повністю з Вами згідна.Треба, в першу чергу, щоб люди навчились не гадити.Живу на Росвигівській(вже євроурни поставили),і що?Стаканчики від кави,фантіки від цукерок,тай інше сміття, можно побачити.Таке враження, що люди не знають навіщо ті євроурни.І це на кожній вулиці.Люди!Не будьте свинями!Любіть своє місто,що ми покажимо туристам?Мукачівський срач?Дуже соромно.

П
пороходув

Так тож увесь асфальт,що ще лишився, усмокчете, хлопці!

B
betonus

Для пилосмока/ порохотяга/ пилососа енергія потрібна, де її брати, не будуть же електростанції за собою всюди тягати, та й цигани (тобто ромські жони) шо будуть робити? Так хоч роботу мають, не ходять крадучи, шефтуючи по городу.

T
Team

Для рац-нисть,все хотят в Эвропу,но не хотят либо не муссорить либо не уберать.Взять к примеру столицу,Киев,улици уберают пилесосом и моит даже тротуары,проблем нет ни каких.Вам лишь бы обвинить в откатах и разной хрени

7
77

Іщибо треба поливати улиці як колись боло менше пороха буде,легше дихати,будьте добрі подумайте над сим

С
Свуй

"Пилосмок" тото не дубрі! Кидь "щиро" по-украйинськы товгды має быти "порохотяг"! Лем видав Порошенко тото слово заказав, обы не думали што вун тягне з бюджета.

Ф
Ф

Барва на Береговской строит дома и со стройки грузовики выезжают с тонной грязи на колёсах - все улицы рядом от них такие, что надо не пылесосы покупать, а дать всем работникам и чиновникам по шпателю и пусть на коленях ползут по нашим родным улицам и счищают всю грязь - и в карманы её, а не откаты за пылесос с наших бюджетных денег!

1
123

Спочатку не помішало б яким-небудь "пилосмоком" з "дрототягом" прочистити мозок громадянам, які привикли гадити де стоять, сидять і навіть їдять.

ДР
до рацiональнiсть

I не кажiть....понапридумували слiв...мiжповерховий дрототяг, блiн

М
Марія

Для нашого мусора, ще пилосос не придумали, жах, що твориться повсюду. Маємо те, що маємо.

Р
раціональність

"Пилосмоком"? У Вас там всі придурки працюють?) ЧОму не написати українським словом : "пилосос"? До Вас на сайт захожу чисто "поржать". Такий у Вас рівень.

Читайте також