"ВуЗВ" - переможці Всеукраїнського фестивалю дитячих та юнацьких команд "Жарт-Птиця 2013" (ФОТО)

33
0

Команда ужгородської гімназії вже в тринадцятий раз взяла участь у фестивалі "Жарт-Птиця". Чудова атмосфера, хороші умови, купа нових друзів та надзвичайно цікавих історій - це все Затока, найочікуваніша подія року.

"Вхід у Змінному Взутті" заїжджає на фестиваль на день раніше за всі інші команди, тож як тільки ми прибули, почалась плідна та старанна робота. Цього року ми стикнулись із незвичними умовами. Під час фестивалю трималась холодна та вітряна погода і наразі змін не помічається. Також влітку на базі відпочинку "Рута" згорів кінотеатр, в якому проходили наші ігри. Тому ігри перенеслися у зал, що знаходиться за 1,5 кілометра від місця проживання. Така ситуація виникла вперше і складності, звичайно, були помітні. Але це не зіпсувало атмосфери, тому що настрій створюють не обставини, а люди. Надзвичайно приємно, що до кожного з учасників оргкомітет підходив з розумінням і намагався створити всі умови для хорошого настрою. Дуже важливо, що усіх дітей сприймають як особистостейі спілкуються на рівні.

Відверто кажучи, цього року все було зовсім інакше. Всі вище сказані нюанси змінили чи то сам фестиваль, чи то наше бачення його. Можливо, таке враження склалось тому, що Жарт-Птиця очима 12-тирічної дівчинки, яка виносить стільчики на виступах, якою я була під час своєї першої Затоки, відрізняється від Жарт-Птиці для капітана команди, яким я є зараз. В будь-якому разі, ВуЗВ вже 13 разів брало участь у фестивалі і братиме надалі. Ціль буде завжди одна, і зусилля будуть прикладатись ті самі.

В перший ігровий день команди зіграли 2 конкурси - візитну картку та імпровіз, темою якого було поздоровлення людини певної професії з її професійним святом. Наша команда вітала дресирувальника.

На другий день діти грали конкурс "5 жартів про..." та показували музичне домашнє завдання. Багато команд показали вражаючі номери та залишили чудові спогади від неочікуваних виступів.

Але найкращим ігровим днем я вважаю третій. Команди вже забули про спортивний інтерес і грали в своє задоволення. Дуже приємно було дивитись на те, як діти вже зовсім перестали хвилюватися і просто ділились цікавим матеріалом. Ну і, звичайно, це був найяскравіший день тому, що окрім турнірних конкурсів, відбулись ще конкурс на кращу КВН-газету та слайд-шоу. Тепер учасники ділились не лише гумором, а і просто теплими спогадами про Затоку.

Найбільш приємною частиною фестивалю, звісно, є нагородження. На цей раз команда Вхід у Змінному Взутті привезе додому 5 дипломів за перемогу у різних номінаціях та кубок за перше місце.

Хочеться висловити велику подяку за допомогу та серйозну підтримку нашим любим Олександру Шевелюку, Мішіке Лутаку, Шаміну Олександру та найкращому керівнику Сергію Денисенку. Ці люди зробили все для того, щоб ми були тим, ким ми є.

Що ж, до зустрічі у наступному році! "ВуЗВ" ще не раз спробує "зажечь и этот зал", здивувати та порадувати людей, які мають те чи інше відношення до фестивалю, повідомляє Закарпатська Ліга КВН. 

Юля Половко

капітан команди "Вхід у Змінному Взутті"

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також