"Ви - стадо": Закарпатка, якою зайнялася СБУ, записала чергове відео

35
107

Блогерка із Закарпаття, яка втекла до Чехії та закликає поділити державу, записала ще одне відео та знову зганьбилася.

Раніше Mukachevo.net розповідало, що закарпатка опублікувала відео із закликом на «необхідності» відокремлення Закарпаття зі складу України. За такий її "перформанс" СБУ відкрила проти жінки кримінальне провадження.

Як зазначає ТСН, відомо, що жінка перебуває за кордоном, імовірно, на роботі. Через це вона розізлилась на Україну, мовляв, "держава, крім паспорта не дала їй ніх**" та закликала відокремити територію Закарпатської області від України, за що і отримала підозру від СБУ.

Згодом закарпатка спробувала "перепросити", проте вчергове накинулась на державу та українців, які зараз протистоять російській агресії.

"Щодо того, що "їб**и Україну - це був перебір, емоції. Я висловила свою думку, бо мені Україна ніх** не дала, не дала можливість за що жити. І я прийшла на чужу землю, щоб тут заробити. Я хочу донести до тих патріотів, чого ви сюди прийшли? Чому тут вдаєте зі себе великих патріотів, а не вдома? Чому ви ображаєтесь на правду. Ви смієтесь з москалів, що вони зазомбовані. Ви нічим не кращі. Бо ви - стадо. І я пішла проти стада. І вам це не подобається, але мені по**й", - каже блогерка зі Закарпаття.

Також скандалістка не визнала підозру від СБУ та заявила, що "стаття загрожує тим, хто їй писав погрози". Також вона пригрозила українцям, які з нею погоджуються "кримінальним переслідуванням".


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

V
Vasco

Adress please

ДН
До нижнього 20:30

Якби у нас не було донбасу і криму з їхніми рашистами які казали що вони працюють на западенців і які завжди вибирали януковичів, мураєвів, бойків з партіями регіонів - то Україна б уже з років 10 була в ЄС, не шарахталась би туди сюди, і не мала б війни на її території. Зауто дай си покуй, диванний політикане, бо ти тулько розумієш у політиці гі я в мадярськуй.

Б
бача

а подаріть ми гуканови дако буквар, бо не годенім грамотного комента туй нафіркати. гецко за мою халтуру даже бояришнік ми не платит а сидор щи й п1здить ня за йсю безграмотнист

ДН
до нижнього 18:57

Дирявіо (він же romario, Пушкін Олександр, Підкарпатський русин і тд), може тобі мудозвонові нагадати твої минулі коменти на цьому сайті, де ти закликав Х..йла ліквідувати "укротитанік" і "це недорозуміння історії" ??? Якби таких псячих рашистів як ти в Україні не було - Парашка точно б не напала. Але можеш не сумніватися - закінчиш ти так само, як і всі колаборанти, яких відправили на концерт до Кобздоха.

ПХ
Петро Хмара

Цю шмару треба передати хлопцям на передову до окопа : буде готовити , стірати , прибирати , та й може ще на щось згодиться , і перевиховається одночасно.

МШ
Мама шоні майдауна

Так файно тий курві напхали повного писка дітородних органів , шо вона вжи певно удавила ними.

V6
Vilkor 66

Ця потвора з віями як у корови, нагадує мені кацапську бабу- хабалку, яка вміє тількі матюкатися!! Женить її геть з України, нам таких не треба!! Слава Україні!! Слава ЗСУ!!????????????

А
Аліна

Почитала ту вашу всю писанину.Люди добрі, ви реально так говорите ? Не соромно. В с.Хорохорин довелося бачити багатьох закарпатців на зборі полуниці. Ніколи не могла повірити, що людина 25 років не вміє лічити гроші. Але в в магазині довелось бачити людей, які протягували продавчині гроші і не знали , скільки здачі мають отримати. Ось це -не є нормально. Ви не Украіну діліть, а займіться своєю освітою.

ДЖ
до Женя 09:49

Женя-Василь-Тарас-Смерека-Аскольд-Віщий Олег, ти нащадок не Австрійської імперії, а позашлюбного зв'язку Гецка з Сидором. Мало тобі сепару дирявому напихали на "Новинах Закарпаття", то ти вже сюди прилізло отримувати порцію х..їв за комір?

М
Михайло

Розстріляти

М
Михайло

Женя ??

О
Олена

Закарпатській хвойді треба було б не матюки з хлопцями на лавочці вивчати, а за книгу триматися і ЗНО файно складати, щоб навчатися і дати собі раду в житті в Україні. Проте, тримала вона в руках і роті не книгу, а шось інше. Тому брудна лайка і складське полуподвальне приміщення Європи, де вона працює - її сьогодення. Слава Україні!

Ж
Женя

Жаль що наші нащадки Закарпаття земель Австрійської імперії,Королівства Угорщини,Чехословаччини таке мають погане ставлення до неньки України яка роз'єбала те що мала...

С
Софія

мудрість каже "на", а тупість "Дай!Дай!". А што оно зробило для держави? Може она спеціаліст по настройках верстатів з ЧПК? Може англіську знає перфектно? Чи дизайнерка суперова? Кіть рівень замітати улицю, то дійсно, конкуренція велика. Мога си туй роботу і не найти. А питання до місцевих депутатів. Як они сприяють залученню грошей до нас? Аби ся шось у нас робило.....

Р
Роман

Шкода,що я сам зможу зробити референдум хіба що в себе в камері,про те кому сьогодні вночі дістанеться моя гузиця-Гецкові чи Сидорові.

Р
Роман

Трохи емоційно,але право звісно мають,корінні громадяни на волевиявлення,референдум.

И
Игорь

Лешать гражданства и пусть там живут, нечего делать в Украине.

Л
Людмила

Багато про себе думає, а справді пуста кулька, без серця і мозків. Скільки по світу китайців працює? І ніхто з них не скаржиться. А тут примхи із себе будує. Маєш, те що заслуговуєш, а може і того не гідна.

Л
Лариса

В мене були робота, квартира, дача, машина. Окупація 8 місяців. На дачі на лівому березі кацапи й досі. Квартира без вікон. Б'ють зі всіх видів зброї по Херсону. Я преселенка. ЧИ БУДЕ КУДИ ПОВЕРНУТИСЬ? Люди ви про що?

ДД
До дурбецалам

Ти 100% прав!!!!! Багато такоє було що до мир вароша предлагали помощ. А вони кажуть не не. Ми То сами зробиме, дайте гроші

ДН
до нижнього

"шалунки з горбілів" йсе мощно

Д
Дурбецалам

Про заводи - 70 перцент союзних заводів робили на ВПК. Ясно, што то тілько не треба боло, тому позакривали много такого. Другоє - єден Джон Дір заміняє 20-50 Нив і других сг тракторів- комбайнів, та й ламлються они у 10000000 раз менше. Тритьоє - нах комусь треба тоті меблі совдеповські, калоші і т. д. ко дасть з вас моторісту- дізелісту ЗП 1000 дол, аби вам перебрав старий дізель на сторічному пасаті? Дешевше купити другий пасат. Тому треба ся боло переучувати, а наші ложкомойники щи і типир щітками би білили, а не валиками, а шалунки з горбілів робили. Тому кось застряв у казках. Економіка диктує - шо ся продає, то треба робити. Типирь за чиновників - факт, ф-ція зволиться до того, шо они не проти, аби іевестор вклав гроші і організував то виробництво ( він ставить підпис). Причому щи і вимагає гроші наперед. Інвестори готові «дати», але після запуску, після отриммання прибутку. Но наш чиновник временщик. Тому «дєньгі вечером - стулья утром». А чиновника призначають наші обранці!

AG
Alex Ge

Вот блин((( Меня рассекретили(((

С
Совгавбиров

А то не сепар Гегальчій у парику і макіяжі ся зашифрував ?

А
Агов

Довго в Чехії ця тупа шмара не просидить.

Р
Ромале

Туй я згоден...ХYярити нас треба і гнати удціль сцяними ряндами як і тоту жону прибацану.

ДН
до нижнього 23:38

Ромале,це все результат того, що в нас ще дох..я такої комуняцько-русскоміровської п..здоти як ти.

Р
Ромале

До цігана...Хочеш сказати що щось України із себе представляє?Що то що зараз діется то нормально?

Ц
Ціґань

Всьо правда сися жона уповіла бо нич ми тота диржава ни дала - ани хижі даякої ми не постройила ани машини задарь ни подарила. Хоть би пару раз ми ящик водки вручила ці на рано пива занисла на опохміл. Нич!

В
Василь

СССР!Ковбаса!Пломбір!Ленін!Миртрудмай!

Д2
До 23.06

ой перепутав,то не ір адрес а гузиця Петі Гецка

КМ
как молоды мы были

Ог-го у мацкалів уже й ботів професіональних не є. Уставили туй на сміх ягось ностальгірующого сересерівського калгозника.

Д2
До 23.06

Вгадав вгадав по ip адресу видно не прикидуйся

ДН
до нижнього 22:56

Не вгадав, х..єпутало пудсікорне. Як там в дурці, годують добре?

Д2
До 22.43

.Олеже диба не росписуйся за інших ми знаемо ош ти чулувіків любиш за вте і ця жіночка противна тобі.

АГ
Александр Гегальчий

Я ту дурынду сам сдам органам, чтобы ее экстрадировали из Чехии . А иначе эта дура и меня сдаст с потрохами , а мне на зону нельзя , иначе посадят у параши как моего дружбана Петю Гецка .

В
Василь

Все,булше писати туй не може бо в дурці зараз процедури.Треба бігом заникати телефон який я в санітара смиканув.Хоть би ту закарпатську жону імили і в дурку до нас посадили-пак бде нам з Батерфляйом мало веселіше.

ДТ
до талпи

Бику неошколований, знаєш такий найбільший завод "Джентерм" у Виноградові Там інвестиції США. Іноземні інвестори: у Мукачеві - "Флекстронікс", Ужгород - "Джейбіл" і "Ядзакі". Вся Східна Європа - там, в основному, німецький приватний капітал. Твоя любима Росія - рулить в економіці приватна власність. Марго тупа, ийми свій вонячий рот і не позорься.

В
Василь

Список підприємств які при горенезалежності були закриті та знищені.Солотвинські копальні соляні,тячівський радіоелектронний завод зеніт,авіаційний завод у дубовому,у 80 их там 20 тисяч люду працювали, тересвянський меблевий завод ітд.Се факти все інше шароварна пропаганда дешева,зробили під кинець вже як при 30 их СБУ кошмарить нарід,силою на вулиці хапають і на фронт вмерати за англосаксів , кордони закрили як в північній кореї.Маемо 1 телеканал і одну партію,навіть сивочолого загнобили Закарпатська жона права на всі 100

ДН
До нижнього макакы

Слухай ты ТРАНСнацIонал капIталIстичний!!! Читати знаеш ? Я написав , що окрIм вукраIны, яка нич не побудувала , так само нич не Iнвестувала сша в Закарпаття !!! Ты Iшаку менi не втирай свою дурь шароварну , бо в кожному селi були заводи та фабрики, цехы, пIлорамы I т.д …до 1991 року , а за 32 рок построIли 10 смолавых фабрик на Закарпаттi та стали великыми капIталIстами ! Ты малфа необразована ! Вопрос , на якого органа нужна держава, якщо ii роль лише заважати Iнвесторам та обкрадати населення

Н
Номер

Якщо зробили би голосування. Кло.ун давно було би в гузиці. Тьотьа правду казала

АБ
агов бамбуку

Ти, наприклад, в Чехії ци в Мадярщині, де такоє видів оби держава при капіталізмі заводи будувала? Усі заводи в теперішньому світі будують транснаціональні корпорації і приватні інвестори.

В
Вариш

Йой,шизофреніки.

ХЗ
хто з русУнів ще тут не відмітився?

Дирявіо (21:20) вже тут на$рав, ще Студеного Звура і Алкашоні не вистачає. Чи ці ушлепани вже давно драпанули на мадяри в жіночих сукнях?

Д2
до 21:16

Скоріше заміж за Гецка вийдеш в камері.

П
Правда

Гарна дівчина і правду каже.

В
Василь

Калап долу перед нею .Як сустріну її женуся.

А
Агов

В нас туй в дурцІ красота - сталІн членІн І братва. Макароны подавай, в мене клычка Батерфляй

Х
Хрінь

Як каже моя тьоща-усрався

А
Агов

Гукани шляхетнi, так в чому йсЯ дIвка неправа? Що побудувала йсЯ незалежна украIна на Закарпаттi за 32 годы??? Де заводи, фабрики, пIдприемства ? А що доброго побудував наш друг Госдеп?

ДМ
до Місний 19:29

ти і твої сородичі-кацапи? згоден.

В
Вариш

На здоровля,лем пак удали тот тік ток.Бо будуть китайці слід ти за тобі,і гонні всі гроші що маєш на рахунках покрасти.

М
Місний

Генетично хвора нація.

Ы
Ыстык

Русинів нема

ДВ
До Вароша

--фанфурік

ДВ
До Вароша

Пак з ня фанурік бояришніка і пончик

ДВ
До Вароша

Подяковав файно

В
Вариш

@_anecken_.Туй є,лис я числі тіктоки китайські не позираву.Максимум інстаграми

В
Вариш

Гукани поускакували на гачок з іршавського курви,Закарпаття!

ТН
Тячув на связі

Майжинь тре пакувати ташку до своіх родичів в Усть-Задрищенськ, туй ми гуканови ниє шо робити .

ТН
Тячув на связі

Дайте дако її дані Інстаграма, Тіктока і т.д., бо нич нимош найти, уже м усьый ґуґл обглядав

ТН
Тячув на связі

Може она мало і загнула з матюками і так дале.., айбо в общому ипен так гі уповіла, має правду іся жуночка

В
Вариш

Удправте ня в камеру до гецка з сидором бо ниє хосна туй з вами боти

1
1ршавський

Зато гуканоти м1сно1 туй повно

В
Вариш

Правдо-свідомий даун

В
Вариш

Русинів нема.

П
Правда

« Розумну річ сказав Осел. І щуку кинули у річку.» Дурень дурнем був , дурнем і подохне.

В
Вариш

Так і є.Стадо мовчить,а прихвостні привладні лають.

В
Вариш

Правдо,не пи#ди.Кілько у Мукачеві зарплата?най буде 15к,і шо?коли туй будари миючи мінімум 35к

П
Правда

Дівчинко, жаль на тебе дивитись . Здається ти до школи не ходила. Саме через це вимушена і на заробітки ходити. Ти ще молода навчись читати то і вдома знайдеш роботу. А коли трохи посилиш на нарах тоді розуму наберешся. Жаль що не можна її відправити в Сибір ліс валити.

В
Вариш

Туй єнні онаністи,самі собі пишут

КЕ
китаєць Еганови

Ото такий львывський, ги я китаєць. Кить я напишу нік "мадяр" і понесу пургу, оби провокувати, ти видав повіриш?

ЕЛ
Еган- Любомиру

А што,у львівських є якісь преференції на Закарпатті? Може,ми якось самі у себе лад наведемо?А ви у себе?Чи у вас всі львівшські кобіти такі чесні?

Т
Тьоща

Правду каже ся кривозуба іршавська курва

З
Закарпатець

воно ще жиє курва срана ганьбить всю область паскуда

А
Аксана

Да!я сагласна!ети закарпутцы совсем апупели!пад Бахмут всех!

Л
Любомир

Так, по перше вона розмовляє не на Українській мові а на Закарпутській . Закінчиться війна і Львів'яни наведуть порядок в Закарпатті, бо бидла такого багато як ця шльондра там.

В
Вариш

З іршавського району все були файні жони,надійні.

Г
ГУР

Ійсе агентка кримля,обрана,московитської циркви,курва з іршави Аня чепа

АЧ
Аня Чепучка

Йо,за тисячу,80 корун за динь по шішнацить годин,більше маву ги та Марічка з ізи

АЧ
Аня Чепачка

Лижеме за 1000 корун у динь,а ти як там?

Л
Лоці

Вам заводи треба?ви лижете чехів вонячих,ото нероби пусті та обрабляєте їх.

1
1ршавський

Крім матюків в іншому вона то права

К
Кукумбер

Анно багати не позорься

МН
Мершавська народна республіка

Ся циганка буде нашов головов

З
Загаття

Мерша ільницька

Б
Білки

Да!там все село ее ебало!

ДН
До нижнIх чотирьох

Но та кIлько заводIв, фабрик побудували на закарпуттi побудували сшанцI та украIна за 32 роки???? Называйте, я записую!

П
Пішта

Я ї знаву,туй у бринові очки чухат,тупа ги фрас

Л
Лоці

ЧехоОчкоЛизи)

Д
Джон

Се та ільницька курва що ми думаву,?

В
Вариш

А ніт,мерзкі зуби має. Тупа сеператистка!

К
Карпати

Аня Чепа з Ільниці)21 рік вроді) По писку програ найшла іі вк)

*
*****

Хвора, неграмотна істота..

ДН
До нижнього

Мечтай неборак ) лижи панськый чобIт, а потом вернися в стойло,свIдомий баран !

В
Вариш

Я удримбаю по согласію,телепе

ДН
До нижнього

НIкого Ти не найдеш ! По-друге , она тобI не даст , в тебе грошей немае .по-трете, пIд Бахмутом на тебе чекають вороги , вперед дримбош !

Х
Хрінь

Юра ачінь на держслужбі,кіть так захищать Україну.

Х
Хрінь

Ійсе чоловіче даяка клиєнтка,кажу тти.Нормально каже

В
Вариш

Так!я на чехах,найду ї,Тай удримбаю

ДЮ
До юри

КIлько закарпатцю працюють за бугром ? КIлько украIна побудувала заводу вна закарпаттI 32 годы, нестадо ?

М
Мазепа

СамI великI патрioТи украIни живуть в канадI та в маямi,bitchs !

Ю
Юра

Обясняю вам ??. Хто ти така ? Тупа помивалька, ганчірка говоряща... Виховання ноль! Стадо то твоя сім'я яка виховала такого барана !!!

П
Порада

Витримка бл

ДЧ
Добрий чоловік

Дайте на цю пі*ду силочку,дуже хочеся її обху*с*сити шмару

БІ
базар і відповідальність

Йся мерша вообще всі берега попутала.

Ц
Ціґань

Правду каже. Я леш из за войни мовчу, а мацкаля ненавижу ищи з 80их. Айбо заперевальних тоже немам рад.

Читайте також