"Ви з України?": Нападнику, який жорстоко побив двох українок у Чехії, висунули обвинувачення

4
6

Поліція Чехії висунула офіційні звинувачення 48-річному чоловікові, який жорстоко побив двох жінок - громадянок України у місті Пласи (Пльзенський край). Йому належить відповісти за двома кримінальними статтями – «хуліганство» та «заподіяння шкоди здоров'ю».

Затриманому нападнику загрожує до п'яти років ув'язнення. Сьогодні слідчі подадуть до суду клопотання про взяття обвинуваченого під варту.

Подробиці про особу обвинуваченого поліція не розкриває. Відомо лише, що йдеться про головного агресора – водія автомобіля Skoda Octavia. Ще двоє учасників інциденту, поки що не встановлено. Їх розшук триває.

Злочин стався ввечері 13 серпня. Дві українські біженки, 34-річна Лілія К. з Одеської області та її 44-річна подруга Тетяна Т. з Київської області перебували на вулиці зі своїми дітьми, коли до них підї'хав чоловік на легковому автомобілі та запитав: «Ви з України?».

Отримавши ствердну відповідь, чоловік вийшов з машини і брутально побив спочатку одну, а потім іншу жінку, після чого втік. В результаті Лілія потрапила до лікарні з переломом щелепи та іншими важкими травмами.

За її словами, чоловік спочатку почав лаятися, а потім напав на них.

"Спочатку я отримала три удари кулаком в обличчя. Потім він почав тягнути мене за волосся. Одразу ж накинувся на Лілію", – описала подальший розвиток подій Тетяна, яка також отримала травми від нападника. Вона намагалася викликати поліцію, але інші двоє чоловіків вдарили її у спину, жінка впала на землю.

Тетяна передала фотографію автомобіля з номерним знаком патрулю поліції, який прибув на місце події, і одночасно дала детальний опис нападника.

Постраждалі українки, які змушені були переїхати до Чехії з дітьми через кілька тижнів після початку російської агресії, не можуть пояснити мотив нападу.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

П
Пітьо

До них підї'хав чоловік на легковому автомобілі та запитав: «Ви з України?» Пиз...ять старі куриці. Там докус друга ситуація ся заварганила ;-)

74747 до парадички і нижній

Та най са ті бетяри Доє*утьдо тих мажориків, там най їх пресують! а они ся боять, они лем хон гоннт бити! А у Високому Миті на стоянці Теско бидлота на повну катушку крутить Лєпса і поліція їх нич не видить!!! Де ті бетяре???

Н
нижній

ніко не каже жінок бити,не виловлюй з контексту,говорится за то шо в чужуй країні треба поводитися відповідно,бо наші чоловіки за кожнов коротков юбков свискаю та гойкают,а жони чуствуются там хазяйками і ходят май ділові чим чешки

ДН
До нижніх

Пі.....ець герой...жінок бити

П
парадичка

то шо творять українці у Чехії не вкладаєтся в ніяки рамки пристойності і поваги до навколишніх людей,не дивно шо українці доводят чехів до агресії в нашу сторону,звичацно я не виправдовую напад,але і їх розумію наша культура коло чеської і збоку не стояла

Т
Тищенко

Двинув старушці прямо у воко

Читайте також