Вибігла перед потягом та лягла на колію: поїзд Ужгород-Лисичанськ переїхав жінку (ФОТО)

5
5

Трагедія трапилася вночі 3 лютого близько 23:20 в селі Васищеве Харківської області.

В поліції Харківщини розповідають, що жінка віком близько 35-40 років, раптово вибігла перед потягом сполученням «Ужгород – Лисичанськ» та лягла головою на колію.

38-річний машиніст застосовував екстрене гальмування, однак уникнути трагедії не вдалося. Рух потягу зупинявся на 1 годину 45 хвилин.

Від отриманих травм жінка загинула на місці події. Наразі особу жінки та мотиви її вчинку встановлюють.

За фактом смерті на колії слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 276 (порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного, водного чи повітряного транспорту) Кримінального кодексу України.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

Н
нижньому

здохни діду, поможи пенсійному фонду

Т
Тормоз22.45

22.45 розкажіть краще людям , котрим прожити на пенсію 1800грн. ? Та ще ліки та аналізи прості(590грн) здати та ще і ліки від вашого дебілізма купити. Бо ви як той пес, людям похилого віку, в ачі не позераєте. Слава славаслава

Д
дідо

слава цуравуй україні, рабам вонячим слава

R
romario

Також щодня фіксується наплив руснявих медведчуцьких дегенератів у коменти на цьому сайті. Цей показник треба знижувати, відловлюючи цих покидьків і кидаючи у товарняки рейсом в Кацапстан.

R
romario

В краіні з так званим ”наявним (постійним)населенням” на рівні 25 млн. щорокуфіксується до 10 тис. суіцидів - це надзвичайно високий показник.

Читайте також