Вибір фоторамки за кольором, формою та фактурою

71
0

Прикрасити житлове чи нежитлове приміщення можна у різний спосіб. Хтось вибирає для себе різні фігурки чи статуетки, хтось любить м'який декор у вигляді подушок та пледів, але майже в кожному будинку одним із головних предметів прикраси є рамка.

У неї можна вставити картини чи дорогі серцю фотографії. Вибрати хорошу та підходящу під інтер'єр фоторамку можна в каталозі Decor el Home:

https://decorelhome.ua/ukr/katalog/dekor-dlya-doma...

Рамки стали невід'ємною частиною будь-якого інтер'єру. Декор завжди створює додатковий затишок та прикрашає навколишній простір. Набагато приємніше знаходиться в офісному приміщенні, де подбали про таку маленьку, але дуже важливу деталь. Будинки до рамок найчастіше вставляють фотографії близьких та рідних, а у комерційних приміщеннях – картини чи графічні зображення, що відповідають роду діяльності організації.

Матеріал для рамок

На сьогоднішній день у Києві можна знайти велику кількість різних рамок. Вони можуть бути виготовлені з:

  • пластика;
  • дерева;
  • скло;
  • кераміки та інші матеріали.

Дерев'яні фоторамки мають особливу фактуру, яка впишеться практично в будь-який інтер'єр. Пластикове обрамлення відрізняється довговічністю та величезною різноманітністю колірних рішень. Скло та кераміка надають зображенням особливої витонченості та легкості, такий декор ідеально підійде для спальні або вітальні.

Найпопулярніші розміри декоративних рамок

Залежно від розмірів зображення підбирається рамка, тому ринку існує великий розмірний ряд. Якщо картина нестандартна, то для неї виготовити рамку можна у спеціальних багетних майстернях.

Найбільш стандартний розмір – 10х15. Його можна знайти практично в будь-якому магазині. Такі рамки підходять для цифрових фотографій, невеликих зображень та колекційних листівок. Для картин та різних постерів найчастіше використовується розмір 30х40, який також досить поширений. З фоторамок цих двох розмірів можна робити різні композиції на стіні, які гармонійно вписуватимуться в навколишнє оточення.

Форма: які рамки зараз мають попит

Decor el Home пропонує безліч різних варіантів: від стандартних прямокутних до круглих або у формі сердець. Тут усі форми підбираються з урахуванням індивідуальних побажань покупця.

В інтер'єрах найпоширеніші прямокутні рамки. Вони можуть стати прикрасою як удома, так і в офісних приміщеннях. Такі рамки підходять майже у всі стилі, тому їх найчастіше обирають дизайнери для своїх проектів.

Кольорове рішення декоративних рамок

Величезний вибір обрамлень для зображень можна знайти у магазинах Києва. Відмінностями в них може бути не лише форма та матеріал, а й колір. У підборі відповідного відтінку важливу роль відіграє колірне рішення, що вже існує в кімнаті. Залежно від нього, фоторамка може стати акцентом, що привертає увагу кожного, або стати продовженням сюжету картини.

Кольори можуть бути яскравими та викликати інтерес або, навпаки, дуже спокійними та придатними під тон фотографії. У картинних галереях використовують рамки, які доповнюють сюжет картини. Таке рішення має стати частиною всього полотна для того, щоб не перейматися головними деталями.

Декор на рамці: модно чи ні

Фоторамки можуть мати не лише різну форму, але й доповнюватися декором у вигляді кольорів чи написів. Таке обрамлення найчастіше використовують як подарунок, щоб підтримати тематику свята. Знімок у такій фоторамці стане особливо пам'ятним.

Існують також готові колажі, які ідеально впишуться в інтер'єр. Крім того, вони можуть стати гарним подарунком на сімейному святі. Розташування знімків у таких колажах заздалегідь продумане так, щоб вони гармонійно виглядали у просторі.

У будь-якому випадку при підборі потрібної фоторамки орієнтуйтеся на стиль інтер'єру та обстановку в цілому. Вона має стати прикрасою кімнати та радувати вас.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також