Вибух в Ужгороді: під квартиру депутата Чурила підкинули ручну гранату

94
24

Цю інформацію Mukachevo.net підтвердили відразу кілька джерел у правоохоронних органах, і непрямо підтвердили офіційно в поліції, де зауважили, що вибух стався у будинку, де мешкає представник влади.

Цим представником влади за інформацією, яку має наша редакція є Михайло Чурило, депутат Ужгородської міської ради від партії "Патріот". Він раніше був членом Партії регіонів та представником її фракції у міській раді. Кілька років тому йому підпалили новенький BMW-750, який згорів вщент.

За попередньою інформацією, яку Mukachevo.net отримав від власних джерел у правоохоронних органах, під його квартиру на четверому поверсі будинку по вулиці Собранецька в Ужгороді кинули ручну гранату, яка вибухнула близько 3 ночі сьогодні, і в наслідок цього інциденту з будинку було евакуйовано 21 людину

Водночас, у поліції зауважують, що представник влади, якому належить ця квартира, наразі тут не живе, а вибух був незначний, і на щастя ніхто не постраждав.

Фото з місця події можна переглянути тут.

 

Коментарі

JB
JAZ BAS

Динамит нахрена тобі та война Співай і роби маеш родаків поможуть .Хотівим із тобов поговорити а ти на войну попер.Держися Брате.Стріляти знеш.

Д
ДОХТОР

КРЫША ЕДЕТ ВИДАТЬ У ПАРНИШКИ.

К
Кум

Шо требало доказати і туй Бобо уже рішать.

О
О

next правильно говоришь,а еще есть ртудь,поганка спид желтуха,и какой бы кто-то не был крутой квадратный и на самой балшой машине,а оно все равно зацепит,а тут банальная петарда,это у селфиков пристрий похожий на ручную гранатй...ржач

N
next

Точно безграмотные дебилы!!! Нужно было чуваку не гранату под дверной коврик ложить, а незаметно радиокативного стронция в трусы насыпать. И наблюдать из соседнего паба за генетическими переменами подопытного.)))))

ДВ
до всих

ви безграмотни хоть розумиете,шо пишете?як рища наметали и пишли...

Ю
Юра

Там охорона у клубі перепужена видять шо бере телефон і уже знають ко приїде.Нетреба їм не зарплату не калим.Утікали усі.Незнаю як так но дуже сильні люди подриваются із постилі до нього на подмогу.За пару минут .

К
Кум

видео у студию як ся бив хоть то блюкив пацанчик мож повисти точно не наркоша жони щють и дотипир видео там било много камер видео

К
Кум

Незнаете та непешить.Родила му Йовбачка дитину та носиться по области из радости.

І
Іра

Тоті шо за Іванка паскудь пишуть то ненормальні.У мене три золотих синів із каждим Іванко говорить усі кажуть тай і я кажу то добрак чоловік тай знавуть кіть бив то непросто так

Ч
Чубірко

Йсе відповідь чурилові від мера та блюкових упирів .)

ПИ
познакомьте из Ваней

Кто знает его номер .телефона напешите Он очень крут.

ЯГ
я го знаву

де вже бобо розгони робив)) ??

Т
тамада

шось ваньку дуже допекло

R
Rusya

Знаю Лашкайчика шось не те.А всеодно здивував.Телефонуй Іванку.

S
Selo

Чурило - півень!!!!!

ДТ
до тіми

то динаміт він же бобо я видів як усіх складовав молодец він буковинський

Є
Євген

Дивіться на світ позитивно = Чурило не став Жмурилом, мо' сприйме засторогу, здасть мандат і почне подвір'я подмітати на користь Громаді. Еге ж!

Т
Тіма

А чому мукачево нет нічого невідписує.Як вчора чинадіївський музикант а на справді цей бєся так аш страшно.Прийшов на дискотеку і десять хлопців просив шоби із ним билися.І найголовніше десять то йому мало було у ато таких а не нам Михайля портити.

Ш
Шоні

Докришувався цей чмурило жилізо...

Е
експерт

де сліди від осколків,????ко повів що то граната?

Е
Електорат

Голосуйте за Михайла Чурила. Покращення вже скоро!

П
Пітьо

Ко за такого депутата голосовав? Много вам поміг? Вулиці вам заасвальтовав? Се чорновоз.

ІГ
Інспектор Голубка )

Цей Чуморило патріот якої країни?

Читайте також