Вибухівка, знайдена в Латориці, виявилась дерев’яною колодою (ФОТО)

16
1

До Мукачівського міського відділу міліції за телефонорм «102» надійшло повідомлення від диспетчера СДПЧ-4 м.Мукачево про виявлений схожий на вибухівку предмет в річці Латориця поблизу вул.Першотравнева Набережна. Як з’ясувалось пізніше 7-літній хлопець, який купався в ріці, побачив нібито вибуховий пристрій, який наробив стільки галасу серед мешканців міста. Дитина, перелякавшись, покликала на допомогу батька, який і повідомив працівникв МНС про їхню знахідку.

За словами працівників МНС, ззовні цей предмет дійсно нагадував авіаційну бомбу часів Великої Вітчизняної війни, яка була завдовжки 1 м і знаходилась на глибині від поверхні води 25-30 см, на відстані близько 2-х метрів від берега. Та згодом виявилось, що це звичайна дерев’яна колода, яка під водою виглядала дещо розмито і відразу точно визначити не змогли навіть професіонали.

Коментарі

СД
Староста Дмитро

"відразу точно визначити не змогли навіть професіонали." що за професіонали, які не могли відризнити бомбу від колоди ? Невже огляд здійснювався без металодетектора... і навіщо було огороджувати все стрічкою (із 13.00 до 16.00 стрічка точно була) і прочісувати берег? встановювати чергових.... Забагато "ляпів"...

Читайте також