Вибираємо крем для проблемної шкіри

7
0

З недоліками і проблемами шкіри стикається більшість людей. Роздратування, запальні процеси, прищі, акне – це лише мала частина тих проблем, які турбують як чоловіків, так і жінок.

Причин їх появи багато. І для того, щоб не тільки приховати недоліки, але і усунути причину появи, необхідно правильно підібрати засоби для догляду за шкірою, а саме крем для проблемної шкіри обличчя.

Французька компанія Vichy https://www.vichy.ua/ відмінно зарекомендувала себе завдяки використанню сучасних технологій і інноваційних рішень. Склад засобів базується на термальній воді, яка має велику кількість мінералів і поживних речовин.

Комплексна боротьба з недоліками шкіри

В каталозі виробника можна вибрати якісні засоби для проблемної шкіри обличчя і підібрати оптимальний залежно від особливостей та віку. Для нормалізації стану виробник розробив спеціальну лінійку – Normaderm. До її складу входять такі продукти:

  • Гель для глибокого очищення жирної шкіри, яка схильна до появи прищів. У його складі є цинк, мідь, саліцилова кислота, пробіотики бифидус. У комплексі ці компоненти швидко усувають чорні точки, нормалізують вироблення жиру, а також зменшують запальні процеси і акне.
  • Зволожуючий флюїд для шкіри, яка схильна до недоліків. Цей засіб має фізіологічний рівень pH (5,5). Після його застосування Вас порадує відчуття зволоження, комфорту і свіжості. В якості активних компонентів виступає саліцилова кислота, гіалуронова кислота, пробіотики біфідус. Наносити його рекомендується вранці і ввечері на очищену дерму.
  • Засіб для комплексної корекції проблемної шкіри – денний крем для жирної дерми. Він ефективно усуває запальні процеси, сліди від акне, розширені пори, жирний блиск, тьмяний колір обличчя. Засіб розроблений на основі унікальної формули з Air Licium та Pre resorcinol. Дія цих компонентів направлена на контроль жирного блиску та зменшення пор.
  • Очищаючий тонік для обличчя. Завдяки активним компонентам досягається ефект пілінгу. Тонік швидко очищає пори й робить їх менш помітними.
  • Очищуючий засіб 3в1. Даний продукт підходить для володарів як чутливої, так і проблемної шкіри. Активні пілінг-компоненти забезпечують якісне очищення, усувають надлишки шкірного жиру, забруднення, а також розблокують пори. Його можна використовувати як очищувальний засіб, так і як маску.

Крім цього, в каталозі компанії Віші можна вибрати термальну воду з високим рівнем мінералізації. Головним її завданням є тонізування, зволоження. Також її можна використовувати для закріплення макіяжу.

Також виробник пропонує і косметичні засоби від прищів і забитих пір. У серії Mineral Mask є спеціальна маска для очищення пор, яка виробляється на основі глини.

Якщо використовувати комплексний підхід і правильно підібрати косметичні лікувальні засоби для проблемної шкіри від французького бренду Віші, проблеми та недоліки шкірного покрову незабаром залишаться в минулому. Адже в продукції цього виробника використовуються тільки ефективні формули і компоненти, які порадують швидким результатом. Засоби для жирної шкіри обличчя є першим кроком для тих, хто прагне досконалості.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також