Вибираємо окуляри Рей Бен за допомогою професійного підходу

14
0

Стилісти виділяють кілька типів обличчя, які враховуються при виборі окулярів. Чим точніше підібраний аксесуар, тим привабливіше виглядає людина. Помилок тут бути не повинно, інакше у навколишніх складеться вельми специфічне уявлення.

Власники круглих облич, у яких досить широкий лоб і пухкі щоки, повинні трохи пом'якшити риси обличчя. Домогтися потрібного ефекту допоможуть оправи прямокутної форми. Одночасно з цим варто відмовитися від оправ прямокутної форми. Головне правило виглядає наступним чином. Куплена пара повинна бути в ширину довше, ніж в довжину. Стилісти рекомендують відмовитися від окулярів формату оверсайз, які погано поєднуються з круглим обличчям.



Що потрібно знати людині з квадратною або овальною формою обличчя

Як і в попередньому випадку, власники квадратних особа повинні трохи пом'якшити риси обличчя. Акцент роблять на оправи, які візуально приховують гострі кути. Оптимальний варіант оправи представлений «котячим оком», круглої або овальної оправою. Однозначно відмовитися коштує від квадратної і прямокутної форми оправи. Якщо у людини овальне обличчя, то у нього практично не існують обмежень в плані вибору оправ. Перелік рекомендацій при виборі виглядає наступним чином:

  • практично не існує обмежень в плані вибору оправ;
  • підвищеної уваги заслуговує ширина оправи;
  • округла форма акцентує увагу на жіночності;
  • брутальність підкреслить незграбний варіант;
  • масивні оправи на ? особи потрібно відкласти в сторону.

У фірмовому магазині Рейбен Україна допоможуть вибрати оптимальний варіант, враховуючи тип особи клієнта і його фінансові можливості. У постійно оновлюваних каталозі представлені моделі в різних цінових діапазонах.

Серцевидне і трикутне обличчя

Якщо у людини високі вилиці, гостре підборіддя і видатний лоб - то це однозначно сердцевидное особа. Основне завдання тут - це забезпечення балансу. Вибирають окуляри-авіатори, які відразу пом'якшують риси. Крім цього, звертають увагу на «вайфарери», які акцентують увагу на сильних сторонах особи. Однозначно не підійдуть прямокутні та квадратні оправи. Якщо особа представлено трикутної форми, то відразу потрібно забути про квадратної оправі. Перевагу віддають моделям з «легким низом». Оптимальним варіантом тут буде «котяче око», оверсайз, авіатори. Незалежно від вибору тієї чи іншої моделі, перевагу віддають оригінальним очками. Вирушаючи в авторизований магазин, клієнт отримує стильний і безпечний аксесуар.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також