Видав шум двигуна На Закарпатті затримали 4 контрабандистів, які переправляли сигарети безпілотником (ФОТО)

10
2

Контрабандистів затримали вечері 16 листопада, поблизу села Оріховиця Ужгородського району. Про це повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби України.

Автомобіль, у якому перебували четверо закарпатців прикордонники виявила опівночі на околиці села. Також, під час перевірки автівки було виявлено набір технічний засобів та предметів, які зазвичай використовують для контрабандної діяльністі такого типу. Також прикордонники знайшли 16 батарей до безпілотника, ноутбук, декілька пультів управління і радіостанцій, зарядний пристрій для акумуляторів і тепловізор.

На місце виявлення автомобіля викликали слідчо-оперативну групу Нацполіції. Про «знахідки» також проінформували прикордонників Словаччини. Згодом словацькі колеги повідомили про затримання на своїй території їхнього співвітчизника з двома пакунками тютюнових виробів.

Після проведення відповідних процесуальних заходів автомобіль та виявлене у ньому вилучено співробітниками Національної поліції. Встановлюється кваліфікація правопорушення. Заходи з пошуку місць злету і посадки літального апарату та осіб, можливо причетних до протиправної діяльності, продовжують


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

Г
Гурток

Юні авіаконструктори)

О
Ор

А фото беспилотника и циги где ?

Читайте також