Видавництво «Грані-Т» видали книгу Олеся Ільченка «Абсолютний чемпіон»

13
0

Визначні спортсмени справжні герої нашого часу. А хто не хоче дізнатися, як стати героєм?

Саме для цього видавництво «Грані-Т» заснувало нову серію – «Дівчата зі спорту», в якій відомі українські письменники розповідають про шляхи героїв спорту до вершини п’єдесталу. А ці шляхи, як відомо, завжди починаються в дитинстві.

Як виховувалися майбутні спортсмени, які фізичні та психологічні труднощі їм доводилося долати в боротьбі за перемогу, як кожному з нас розвинути в собі такі ж якості, – про все читайте у книжках серії «Дівчата зі спорту» видавництва «Грані-Т».

Книга Олеся Ільченка, українського поета і прозаїка, автора книжок «Місто з химерами», «Дерева», «Бджолині родичі» та ін., лауреата телепремій «Тэффи» й «Телетріумф» (2006 р.), «Абсолютний чемпіон» – це повість про те, як дитячі мрії можуть стати реальністю, головне натхненно прагнути до їх здійснення. Повість написана на основі реальних подій із дитинства української гімнастки, абсолютної чемпіонки світу з художньої гімнастики 2007 року, дворазової бронзової призерки Олімпійських ігор 2004 і 2008 років – Анни Безсонової.

Маленька Аня, не зважаючи на свій дитячий вік та вмовляння батьків, твердо вирішує стати гімнасткою. На тернистому шляху до вершини спортивного п’єдесталу з дівчинкою трапляються по-дитячому кумедні історії. Коли читаєш ці рядки, на вустах мимоволі з’являється посмішка. Згадати хоча б випадок з ковзанами та потопом у квартирі. Проте Аня до самого кінця залишається вірною своїй мрії і нарешті з’являються довгоочікувані перемоги та овації, від яких захоплює подих.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також