Вигідна покупка швейної машини в інтернет-магазині

7
0

Потрібно відразу відзначити, що покупка техніки з вітрини має безліч очевидних мінусів.

Якщо ви плануєте купити швейну машину, у вашому розпорядженні два варіанти:

  • Візит до гіпермаркету побутової техніки або спеціалізованого магазину швейного обладнання.
  • Відвідування інтернет-магазину.

По-перше, ціна в реальній торговій точці свідомо вища. Пов'язано це з надмірними накладними витратами. Магазину потрібно оплачувати оренду торгових площ та складських приміщень, працю продавців, техніків, вантажників, прибиральників, світло та воду. Ця колосальна сума буде розкидана за цінниками.

По-друге, вибравши товар з полиці, ви ніколи не можете бути впевнені, що це не оборотний або не пробний екземпляр. Не виключено, що швейну машинку до вас пробували в роботі десятки людей, хтось навіть купив, а потім повернув через якийсь прихований дефект. А після цього машинку купіть ще й ви.

Послухайте доброї поради: вирушайте одразу до магазину швейних машин "Sewko", представництво якого в інтернеті дозволяє купити якісний товар за дуже низькою ціною. Всі машини пройшли вихідний контроль на підприємстві, що поставляються в нероздрукованій упаковці. Це є гарантією того, що до вас машину чіпав лише строгий майстер ВТК, який хотів переконатися в абсолютній працездатності випущеного заводом виробу.

Як вибрати модель за каталогом

Насамперед слід зрозуміти, яка техніка потрібна саме вам. Каталог обладнання інтернет-магазину Sewko включає сотні моделей швейних, розпошивальних та вишивальних машин, оверлок, коверлок побутового, професійного та промислового класу. Вартість та функціонал цього обладнання варіюється в дуже широких межах.

Якщо ви плануєте використовувати швейну машину час від часу для вирішення завдань домашнього господарства, краще купувати бюджетну модель з обмеженим функціоналом. Така машина обійдеться в 2500 - 4000 грн, а всі її 15 функцій будуть затребувані.

Машинка для швейного хобі чи домашнього бізнесу має вміти набагато більше. Тут слід вивчати описи професійних моделей, що мають до 100 функцій – десятки декоративних строчок, автоматична позначка ґудзикових петель, пришивання ґудзиків.

Якщо у вас вдома вже є швейна машина, розширте свої можливості, купивши хороший оверлок, плоскошовну чи вишивальну машину.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також