Вигоди від оренда виділеного сервера у компанії AlexHost

5
0

Сьогодні під тимчасовим користуванням виділеного сервера заведено розуміти послугу, за якої ви отримуєте бездоганну продуктивність, стабільність і безпеку будь-якої інформації, включно з конфіденційною.

Ключова вигода від оренди виділеного сервера полягає в можливості використовувати його ресурси і можливості протягом фіксованого відрізка часу, без необхідності купувати і потім обслуговувати дороге обладнання.

Крім перевіреного і за всіма показниками надійного сервера виділеного типу клієнти провайдерів бонусом отримують необмежене професійне обслуговування необхідного пакета ПЗ. Сервіс в особі оренди виділеного сервера справедливо вважається найнадійнішим і найдовірливішим, тому що для функціонування таких серверів застосовують потужне обладнання, що регулярно тестується. Кожен з компонентів, що входять до складу виділеного сервера, завжди проходить ретельну перевірку до моменту здачі його в користування клієнту.

Виділений сервер від AlexHost

На сьогодні саме AlexHost вважається визнаним лідером у сфері надання сервісу оренди виділених серверів. Команда компанії почала свій шлях у 2008 році й донині вдосконалює свої сервіси, перетворюючи кожну хостинг-опцію на максимально зручне та надійне рішення. Особистий дата-центр компанії функціонує з 2013 року (дислокований у місті Кишинів, республіка Молдова, на глибині 5 метрів під землею). Максимальна захищеність дата-центру підтримується за допомогою застосування інноваційних систем відео-моніторингу, додаткових енергетичних підстанцій та інших інноваційних рішень. Автоматизація більшості хостинг-процесів дала змогу команді AlexHost повністю виключити "людський фактор" і досягти високої якості в кожній із пропонованих послуг (хостинг, VPS, виділені сервери, SSL сертифікати та багато інших).

VPS і VDS хостинги

Плануючи випробувати можливості та функціонал виділених серверів, вас, напевно, зацікавлять відмінності та подібності VPS і VDS хостингів. Ці два поняття об'єднує присутність безлічі віртуальних серверів, дислокованих на одному фізичному сервері. Водночас фізичний сервер може бути в розпорядженні кількох людей: доступні серверні ресурси розподіляються між ними, згідно з індивідуальними запитами.

Відмінності VPS і VDS можуть полягати в такому:

  • Характер управління. VPS управляється за допомогою дистанційного доступу до консолі (надається індивідуально провайдером) або web-інтерфейсу. У VDS доступне більш гнучке управління (користувач має право налаштовувати ОС і віртуальний сервер).
  • Розподіл ресурсів. Під час роботи з VDS віртуальні сервери характеризуються досить жорстким розподілом ресурсів. У випадку з VPS ресурси розділяються на віртуальні сервери, кожен з яких виконує роль незалежного обладнання з особистою ОС і фіксованим обсягом виділених ресурсів.
  • Ціноутворення. VPS рішення відрізняються більшою доступністю, ніж VDS.

Вагомі переваги послуги оренди виділеного сервера

Експлуатація виділеного сервера за підтримки надійного провайдера обіцяє масу яскравих переваг для ефективного, стабільного і якісного розгортання будь-якого проекту в мережі. Серед основних сильних сторін такого рішення значаться такі:

  • Можливість отримання тимчасовим власником сервера повноцінного спектра прав на нього й опцій, доступних стандартному серверу фізичного типу.
  • Застосування і самостійне встановлення спеціалізованого ПЗ для хостингу серверів.
  • Опція збільшення обсягу серверних ресурсів, що вельми актуально в міру зростання і розвитку проекту. Досить зв'язатися з вашим провайдером, щоб масштабувати наявний обсяг ресурсів до бажаного рівня.
  • Привабливий цінник послуги, особливо якщо порівнювати її з вартістю класичного фізичного сервера.
  • Відсутність необхідності додаткових інвестицій на придбання потужного, дорогого обладнання.
  • Можливість у будь-який момент звернутися до грамотних фахівців технічної підтримки вашого провайдера й отримати професійну допомогу в налаштуванні сервера та інсталяції необхідних пакетів ПЗ для задоволення вимог, продиктованих вашим проєктом.

Для яких проєктів можна застосовувати функціонал виділених серверів?

Виділені сервери наділені потужними обчислювальними ресурсами, а разом з тим, надають комплексний контроль над оточенням сервера. Ці параметри роблять його максимально придатним для застосування до низки проєктів. Ознайомтеся зі списком проєктів, які можна з легкістю і з комфортом розгортати та розвивати на платформах виділених серверів:

  • Web-хостинг для сайтів і додатків, можливість контролювати велику кількість доменів.
  • Ігрові сервери. Розгортання і підтримка працездатності багатокористувацьких серверів для затребуваних онлайн-ігор, включно з Counter-Strike, Minecraft, WOF і багатьма іншими.
  • Віртуалізація. Це рішення можна застосовувати у форматі хоста для віртуальних ПК, що функціонують як окремі екземпляри застосунків і ОС.
  • Криптовалюти. Такі сервери нерідко застосовують як стабільну платформу для майнінгу криптовалютних активів, розгортання і розвитку блокчейн-мереж із підтримкою безпеки кожної транзакції.
  • Масивні бази даних. Сервери виділеного типу зручно використовувати для взаємодії зі значними обсягами інформації, включаючи аналітику, клієнтські дані, DBMS і ERP.
  • Проекти зі сфери online-комерції. За підтримки функціоналу виділених серверів можна комфортно і безпечно займатися просуванням бізнесу в структурі електронної комерції.
  • Високопродуктивні додатки, які потребують опцій масштабованості та гнучких обчислень у хмарі.
  • Проекти, пов'язані з розробкою і тестуванням ПЗ, а також додатки для ПК і мобільних гаджетів.

Врахуйте, що це лише мала частина з великого спектра проєктів, які можна розвивати й обслуговувати за підтримки стабільної та надійної інфраструктури виділених серверів.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також