Виявили лише угорці: через КПП "Вилок" українець перевозив 63 кг контрабандного бурштину (ВІДЕО)

11
5

Угорські митники на КПП "Вилок-Тисабеч" під час перевірки автомобіля "Мерседес" під керівництвом українця виявили контрабандний бурштин.

"Сонячний камінь" був прихований у різних місцях - у порожнинах, під сидінням, за обшивкою автівки. Загалом було вилучено близько 63 кілограмів сирого бурштину, про який водій заздалегідь не повідомив.

Тож його буде притягнуто до відповідальності, а транспортний засіб підлягає конфіскації.



Cлід зазначити, що за останній кілька років угорськими митниками на кордоні виявлено та вилучено понад 9 тонн українського бурштину на суму 533 млн форинтів. Таким чином цінний камінь з України суттєво поповнив бюджет Угорщини.

Нагадаємо, що минулого року екс-полісмен з Берегова віз в Угорщину майже 1 тонну бурштину контрабандою. Його затримали вже на угорській стороні КПП «Косино - Барабаш». Закарпатські митники і прикордонники цю контрабандну тоді також дружно «прогавили».

Коментарі

Г
Гоша

Та шо вже и щебень немож везти.может Чоловик строиться.

Ф
Фішка

Щось они дуже на лекгке ото везли, майже не перший рас. Лиш на сись рас кутотовы залетіли!!!

Ш
Шерегі

Ото дубляка- смірнова юри зять левдарь, а няньо левдаря бувший мент, жона малого левдаря працює у суді , сегинь не хватає ім мусять возити контробас ,та наркоту де дивляться наші служби?

Д
Дід

Принцип наших цольників і погранців-платиш-Їдеш, їдеш-платиш.Інакше,нєхєр шастать. Влаштували сімейний підряд майже на всіх ОКПП і кують ойро і доляри.

F
Faszi

НЕЗРОЗУМІЛО..ВИХОДИТЬ-У нас взагалі почти нема МИТНІ..шось таке ЗАТ(Закрите Акц Товариство-для себе любимих-то вузький круг БАРИГ)...по зароблянню ДЛЯ СЕБЕ грошей -любим способом під любим соусом...БАРИГИ!

Читайте також