Вихователем року стала ужгородка

10
0

У вівторок, 26 березня, відбулося підбиття підсумків другого етапу обласного туру першого Всеукраїнського конкурсу «Вихователь року-2013».

У першому етапі конкурсу взяли участь 17 вихователів області. Конкурсанти презентували власний педагогічний досвід, творчі доробки, фотороботи та публікації. Матеріали оцінювало компетентне журі у складі викладачів та науковців закарпатських вузів. За результатами цього етапу було визначено 5 лауреатів конкурсу.

Вони і стали учасниками другого етапу, який пройшов 25 та 26 березня. Щоб визначити найкращого, учасники конкурсного випробування писали контрольні роботи, проводили майстер-класи та відкриті уроки у дошкільному навчальному закладі.

Уже сьогодні, одразу після завершення останніх конкурсних завдань, відбулися урочистості, на яких голова журі Ганна Сопкова назвала ім’я  переможця. Ним стала вихователька дошкільного навчального закладу № 40 м. Ужгород Алла Петрів.

- Вихователь – це воістину чудова професія. Працюючи з дітьми, ти вживаєшся у дитячий образ, спілкуєшся з ними з малих літ. Насправді дуже приємно, що нашу роботу помічають і цінують, - зауважила Алла Петрів.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також