Викладача-хабарника з МДУ посадили на 5 років

15
44

Такий вирок днями виніс Мукачівський міськрайонний суд.

В судовому засіданні прокурором було доведено факт отримання викладачем від студентів неправомірної вигоди в загальній сумі 4600 гривень, за успішне завершення навчання та здачу іспиту.

За вчинений злочин прокурор просив призначити педагогу покарання у вигляді позбавлення волі строком на 5 років з позбавленням права обіймати посади з організаційно-розпорядчими та адміністративно-господарськими функціями.

Вироком Мукачівського міськрайонного суду викладача Мукачівського державного університету визнано винним у вчинені кримінального правопорушення, перебаченого ч.3 ст. 368 КК України та призначено покарання у вигляді 5 років позбавлення волі, на підставі ст. 75 КК України звільнено від відбування покарання, з іспитовим строком 2 роки, з позбавлення права обіймати посади з організаційно-розпорядчими та адміністративно-господарськими функціями упродовж року, повідомляє прес-служба прокуратури Закарпатської області.
 

Коментарі

ПЯ
Поганий, як ви кажете проффесор

Шановні колеги не ведіться на провокаційні штучно сфабриковані коментарі, метою яких є дискридитувати наш вуз, розсорити між собою колег, посіяти між ними розбрат на радість тим, кому це на руку. Нажаль така ситуація тепер і у державі в у всіх колективах - такий настав час. Але ми освітяни і не маємо опускатися до рівня цих провокаторів (якими є, безумовно наші колеги, які нам кожного дня "щиро" посміхаються). І вот до них питання: чому ви так ненавидите людей, чому у вас стільки єхидства, чорної жовчі, злорадства? Лиш тільки за те, що хтось чогось досяг у житті, займає певну посаду (не завидуйте, бо це адський труд), що хтось щось має (так це ж не з вашого кармана), що хтось реально ініціює якісь дії, справи (а вам хто заважає) - тільки тому обливаєте їх брудом. Колеги життя такє важкє і страшне - радуймося, що здорові наші діти, рідні! А ви, Татяна Дмит., робіть з усього висновки, створіть атмосферу примирення, взаємоповаги, спокою, бо якщо не зможете все буде використано проти Вас.

ПП
професор Преображенский

...Вы стоите на самой низшей ступени развития, вы еще только формирующееся, слабое в умственном отношении существо, все ваши поступки чисто звериные, и вы в присутствии двух людей с университетским образованием позволяете себе с развязностью совершенно невыносимой подавать какие-то советы космического масштаба и космической же глупости о том, как все поделить …вам нужно молчать и слушать, что вам говорят. Учиться и стараться стать хоть сколько-нибудь приемлемым членом социального общества... Собачье сердце.

ПП
пощечина проффесору

как низко надо пасть ректору, что бы сидеть в компе и следить за каждым кмментом не в ее пользу, скольких подчиненных ректор-неудачник по жизни заставляет опровергать весь негатив в свой адрес в соц.сетях, наверное бессоница мучит, пучит ее с мамашей психичкой от злости и без исходности, аморально и безнравственно-это не уровень ректора.вы никогда не будете успешным руководителем, вам это не дано, ваше назначение г.Щербан это роковая ошибка! ваших патронов Балоги И. и министра Квита, котрые наверняка локти кусают, на какую аферу их подписала ваша подруга суппер афыеристка и корупционерка, дружбой которой вы хвалились Иваницкой Анной Васильевной! Вас даже жалеть жалко! Вы жалкое существо, вы просто обречены!

П
Проффесор

Лора не палися за анонімки бо всі будуть знати ош то ТИ!!! То лиш ти можеш написати скаргу з братом а пак казати всім ош то то не ви!!!

КС
ко слідуючий?

Тут чомусь до списка перечислених дармоїдув, тко нич не робить у мукду –сесе навчальна частина, де од 8 годин до 10-11 годин пють кавіль із Ямчучков у крузі , усі плітки і кістки промивуть, особенно нач.отдела працевлаштування П’ятка Н. який ни єдного студента не влаштував на роботу, за шо утримують таку начальницю, хібі довідку дасть студенту, ош не може мду устроїти молодого специалиста на роботу, пак начинаут робити мало, у 12 всі хором на обід, на базар, П’ятка ще після обіда дітей розвозить на заняття, їй мош она жона прокурора П’ятки, а щи устигать викладати у робочий час, та тото ни біда главное з ректором усьо узгоджено, но пак не за файні вочі.

ПШ
проффесору шо погрожує арматуров

Ваш натяк на арматуру в пасажі насторожує, може ви або ти потребуєш втручання психіатра, сезон мацурів почався, тому стаєш небезпечний(а) для оточуючих, сьогодні у кожного кризи, як у старих дівок «некиваних» ректорки із її гувернантков Демянков , так і у молодого, хто без роботи і немає на хліб, так і в того, що вернувся из АТО і йому пофіг чи ти проффесор чи ти гівно місиш., прийде до тя лем попзирать на тя долбо..бе нараз пачмаги мокрі стануть. А вообше проффесори до такого уровня писання не опускауться, хіба такі як в мду роблять гоблики, мамка ректорки, кородловички, смочки, габовдані небоги, телички,збігнуті та долбануті лужанскі з мілашовськова, качури, фізешики, та й наддуриста ректорка, сама гонна анонімки строчити, се її болючоє місто.

Б
Бумеранг

Штося касає Ямчука, довольні дві "добродійки" Мілашовська з Лужанськов шо го здали з потрохами руками студентів? А не хотять студенти ще розказати, як їхня мамка Мілашовська вшитко їм шорить, усі діла на ГРЕсі ідуть через неї, а її цімборка Лужанська забола як ся з Камповков, Смочкульов, Симочкульов і Великов Психоложков Сільвов вадилися за ДЕК, ко за кого кілько узяв, аж ся побили. Се вам "сладкая парочка" буде на совисти вашюв, кить она у вас є!

С
сс

Чи не та то "зразкова" Ігнатишин, котра хижу купила на Ужгородській вулиці і держить канцелярський ларьок в універі, де ціни найвищі чим у цілому вароші.

П
Проффесор

Думаю що вже годі було терпіти цього бруду! Люди читають і не знають, що у деяких людей загострення восени і осінью! треба вже потрохи відправляти цих хворих жон (лору, коті, хомі) на лікарняний! Всі пам'ятають я думаю випадок у пасажі з арматурою!

"громадському діячу-стукачу" 13.03.2015 19:08

Через місяць закарпатці матимуть відкритий доступ до декларацій цілої армії чиновників. З квітня Міністерство юстиції України розпочне створювати публічний електронний реєстр декларацій майже 200 тисяч українських посадовців. Про це в ефірі телеканалу "24" сказав міністр юстиції Павло Петренко. - See more at: http://uzhgorod.net.ua/news/75795#sthash.GOLzJ1UE.dpuf Побачимо цього року на офіційному сайті МДУ оприлюднення доходів керівників МДУ, як вони себе любимих "обділили".

ДО
до От так 14.03.2015 09:51

сколько тебе, дятлу, платят за хвленые коментарии твоя ректор? ты тут только одних врагов ректора видишь? за што и сколько получает зарплату помощница Демян Слава-фуршеты, личные дела ректорши решает вместе с лакеем водилой Герцем в.За что получает зарплату отдел подружки Смочко Н.-их там 6 человек тунеядцев.раньше Игнатишин М.В одна успевала болонской системой заниматся, а сейчас школько их там дармоедов? Сколько бюджетных денег гл.бух Пигош перечисляет на пиаррекламу М-студии и зарплату Виктории Росул? Тебе дальше расказывать черные дела твоей начальнийы? наверное этим пусть займутся правоохранители...

128 бригада

Заради спас1ння мду пропоную мирну каптуляц1ю! -добров1льно п1ти у в1дставку ректору Щербан 1 проректору Гоблику В. -безопасн1сть через коридор позора гарантуемо, без см1ттевих бак1в на голову -повний аудит д1яльност1 мду за час нового ректора Щербан Т. Достали бл..ть за униженных,обманутих.люди жизнь отдають на войн1 а вони гади через кол1но перегибають народ!

ОТ
От так

Думаю колеги очевидно для всіх як паляться своїми коментарями Жукови, Свиди і ще троє наших "доброзичливих" колег. Жуков із Свидою навірно даже померились у своїй спільній справі - Протів кого дружим.....Вигнали вас сранов мітлов і біситеь. Ви і так більше тут не будете, можете не пнутись зі шкіри. А тим троїм ще не зрозуміло, що працьють самі проти себе? Ваша зависть і ненависть вас пожре!!!

І
Іван

Проскура віддай студентам гроші за які купив собі крутий джип, бизнес коло базара і нєбось уже будуєш нєхілий будиночок.

ВП
Ваш поклонник

Не только на музикальной кафедре корупция, а рядом у Педагогов и Дошкольников. Тут у них полний "фул" - старости на сесии подходять к преподавателям с списками, где расписано кому какую оценку и сколько бабок положили. А когда Деки тут преподаватели чуть не бютсья - каждий хочет за свой вопрос в билете получить вознаграждение.

ДГ
до громадського діяча

Це вищий освітній заклад,значить поводити себе треба гідно всім, починаючи з ректора, так що не влаштовуйте полювання на відьом. Тим більше, що ще ні до кого ректорське крісло навхтема не прилипло. Був ректор і до Щербанки, буде і після Щербанки. Головне, хто яким запам"ятається студентам і колегам.

ЗН
закат на юбилей

некогда Мигалина Ю.В. образовал єтот вуз и дал вам господа всем работу, зарплату, устроил ваших близких родных,был порядок.А сейчас ваш вуз Щербан Татяна похоронит ваш вуз вместе с вами и будете скулить и вспоминать старого Мигалину,которого вы на двадцатилетие даже не вспоминаете,так как вы все готовы друг друга утопить в го...не.

ГД
громадський діяч

Супротив роблять ректору ті хто нич не робить, айбо їх лишилось мало і в МДУ їх знають капітан лора,легерда коті,хома,других добавте бо се пол-моєму усі

№1

Тепер все зрозуміло "коредорна". Далеко не оттуда вітер дує, откуда ти собі думаєш, не там шукаєш ворога. Дуже прикро, що за стільки років тісної співпраці не вдалось у цьому переконатись. Хай Бог буде суддя.

М
Менедж

Нич не маю проти простого екзамену. Кить не маву часу і не хочю тото вчити, та я усе собі поможу. Айбо коли мої цімбора одвалили Лизаницькі і Феєрці по 700 зелених за дипломну, та тото боло мало накладно. А написати самі кишка тонка.

Ш
Шоні

І в натурі. Шо ви при...лись до МДУ. Все то херня, копійки. Най лінтюхи платять. Ліпше підіть у роддом - кєсарєво - 1000 баксів, проста операція в больниці - 500 баксів, ану устройтесь задарь на файну роботу, а про суди і прочоє - вообщє мовчу. От де "тема".

№1

Не важко здогадатись від кого пишуться певні коментарі. Зависники так з давних давен анонімно розправлялись з об'єктами їхнього неспокою. То най вам хоть тілько буде радості на цьому світі. Хоть у чомусь себе реалізуєте.

К
коридорный

Всі прекрасно знають, що найбільша хабарниця в МУДУ - ТО ТЕЛИЧКО НАТАЛІЯ ВІКТОРІВНА.Яку кришу треба мати, шоб так нагло гребсти гроші лопатою, вимагати,обманювати,оббріхувати своїх же, а самій брати кілограмами гривні і долари і засовувати собі у кишені, які уже відвалюються в неї.Ділиться з начальством, яке її покриває ( і старе і нове). СБУ для реклами своєї роботи ловить мелочь всяку, яка перший раз побачила коробку конфет, і не хоче ловити того, кого знають усі!Татко прикриє!Позорище, фу.

І
ІІІ

Шо тобі придурку биковатий до гарних дружніх відносин Щербан Т.Д. та Івана Віщака. Да порядна людина,да бувший студент, що в цьому поганого. Про які гроші ти говориш мудак? То ти би їх пхав у жеби,аж поки би ся не урвали.

С
Сокурсниці-філологи

Ми в тому році перевелись з ужгородського універа в Мукачево, бо там було вчитись не по-карману.Ми не можемо нічого поганого сказати про навчання тут - і ставлення гарно до студентів, і рівень викладааня високий. Ми задоволені, а хто вчитись не хоче, то йому навєрноє добре живеться і його все устраює. Каждому своє.

БС
бувший студент

В УжНУ на РГФ була, а може ще й тепер є, нагла взяточниця-викладач Ладченко М. Донагліла до того, що прийшли до неї додому, писок набили і на якийсь час Ладченко притихла. Старий , але дуже ефективний метод.Рекомендуємо для вгамування хабарників.

СМ
Студентка МДУ

Вчуся в цьому вузі вже 4-й рік, при чому на заочному. Нікому ні однієї копійки не заплатила, бо відвідую заняття і вчусь - хочу для себе щось знати, на відміну від моїх сокурсників, які ліняться вивчити одну сторінку з предмету. Даже посередні студенти з групи вивчивши мінімум легко отримують свої 3-ки. Ви краще послухайте, що робиться в Ужну, сестра там вчиться і розповідає, як вони "легко" здають сесії. Вот там не дивляться на то, чи ходив ти, чи вчився. На екзамені такі вимоги, що попробуй здати. З Ужну багато студентів уже переводяться до нас у Мукачево.

?
???

Кого посадили адміністрація сайту???? Чому нема прізвища????

СМ
Студент МДУ

провчився там на безплатному 2 роки взяток не давав дипломи і курсові і звіти робив сам максимук купував бумагу на кафедру і ходив по 10 раз із курсовими до викладачів і чекав іх по 2 години але це краще ніж давати по 300 Дол. за курсові дипломні іт.д не грішіть все на викладачів самі хер учетеся ...

Д
декан

В неї мабуть сама серйозна "криша", що так відкрито "працює" на благо студентів. Не знаючи мене особисто, по телефону домовилися за екзамени та ціну. Лазар В.Ф. теж не пасе задніх!

С
сталин

самая большая взяточница там Теличко наташа заведуе кафедройанглийской, у нее очередь на калидоре когда сесии, сумки с деньгами не успевает счиать и єто покрывается годами.все знают кто ичто и кто посредник.єтот трест пора прикрыть уже обнаглели святых из себя делают гниды.

КН
кара небесна

...з іспитовим строком 2 роки, з позбавлення права обіймати посади з організаційно-розпорядчими та адміністративно-господарськими функціями упродовж року...цинічно поіздівалися над ушиткома, той головний убозовец віщак іван що соби зробив піар на цьому хабарі, лучший дружбан ректорки,ун майже і усьо вуладива суддя скот є співучасником кіть на сміх курьом вироки виносит завудомо незаконное для дуракув.Чому не напишут кулько повернув державі штрафу, чи ушитко пушло у жеби правоохоронцю? фамілію судді у студію!

ДВ
Для відому

Я вам скажу ще цікавішу історію, вихвалалась громадянка Мукачева до слова( працює у прикордрнних військах) на початку навчання здала у бурсу до БОЛАЖКИ документи для одержання освіти і сказала, що ні разу не потрібно з*явлатися, лиш на початку сесії занести залікові і грооші і так до кінця навчання - до одержання диплому. Ну і як. Такі у нас фахівці і злодії

П
патріот

Хто має гроші, той і купує собі освіту, і це так по всій Україні,мода пішла! САМЕ ГОЛОВНЕ, ЩО МАЙ ПУСТІ, ЯКІ НАВІТЬ НЕ МАЮТЬ ПОЧАТКОВОЇ ОСВІТИ,в минулому займалися рекетом,бандитизмом, ПОНАКУПЛЯЛИ СОБІ ОСВІТУ І ПОНАЛІЗАЛИ У РАДИ шляхом підкупу, В ТОМУ ЧИСЛІ І У ВЕРХОВНУ ЗРАДУ!ЧЕКАЙ ВІД ТАКОГО ДЕПУТАТА, ЩО ПРИЙМЕ ЯКИЇСЬ ЗАКОН ДЛЯ НАРОДУ, коли ВОНО ТУПЕ ДО БЕЗМЕЖНОСТІ, НЕ ЗНАЄ ЕЛЕМЕНТАРНОГО, КОЛИ БУЛА ПРИЙНЯТА КОНСТИТУЦІЯ!

П
Прокурори

А апеляцію ми подавати не будемо, бо нам вже проплатили, нас так влаштує. А через рік цей викладач знову влаштується на роботу в МДУ і буде ще більше брати, щоб відбити витрати на проплату судді, адвокатів, слідчих. От так ми по новому і живемо!!!

П
пенсіонер

У ДЕРЖАВІ УКРАЇНА НІЧОГО ТАК І НЕ ЗМІНИЛОСЯ, ЯК БРАЛИ, ТАК І ДАЛЬШЕ БЕРУТЬ ВЗЯТКИ, ЯК КРАЛИ, ТАК І ДАЛЬШЕ КРАДУТЬ!РЕФОРМИ РОБЛЯТЬ НА ПРОСТИХ ЖЕБРАКАХ І ПЕНСІОНЕРАХ.ОСЬ ВАМ І ЛОЗУНГ ПОРОХА "ЖИТИ ПО НОВОМУ", ЩЕ ГІРШЕ НІЖ ПРИ ЯНИКУ!

А
Аньця

Но ви аматори!Посадили!!!!!!!!!!!!!!!! Громко сказано!

П
правда

Ганьба!!! Чому умовно?? Чи 4500 грн це не взятка?? Перевірьте всі навчальні заклади Мукачева. Бо у коледжах та пту міста взятки беруть і діляться з дирекцєю закладу, щоб вони мовчали. Поки це буде тривати. Треба піймати та посадити кількох викладачів. Зняти дирекцію поставити нових СТОРОННІХ люде, які не працювали у цих закладах. Може тоді буде порядок. Чи він нам не потрібний?

Д
Дааа

Взяв хабар 4 600 гр - 5 років тюрми пиляє бюджет ( вкрав 5 млн в народні депутати ) який європейський союз африканський союз екваторіальна зона почесні члени

Д
декан

Завдяки таким викладачам як вона, майже пів Закарпаття має вищу освіту. Хабарі беруть 99% викладачів, просто треба знайти через кого. Їх треба в першу чергу до суду! А імена цих "професорів" знають всі хто вчився в МДУ

С
студент

А де прізвище суки-судді, що розглядав справу цього хабарника. Що це за рішення? Це знак для всіх хабарників в освіті - беріть хабарі, лише поділіться з продажним суддею і вам за це нічого не буде? Це напевно Монич розглядав цю справу. Та за Моничем самим уже давно тюрма плаче!

АК
аграрний коледж

Суддя мукачівського суду Пак М.М. виніс рішення, де Балажка визнана шахрайкою і призначив за це штраф 510 гривень.Балажка ж, на це поблажливе рішення, подала апеляцію , напевно тому, "дабы дурь ее всем была видна". Цим рішенням, суддя Пак М.М., поповнив список "гнилі у мантіях".

К
кку

Не посадили а дали 2 роки умовного терміну дебіли.

І
Іван

а балажка сидить, чи суддю на вили! якщо садите то по справедливому!

Читайте також