Виконком УАФ не взяв на себе рішення стосовно підвищення у класі ФК "Минай"

15
4

Через це вищий футбольний орган буде скликати позачергову конференцію.

Захід запланували провести 11 червня. На позачерговій конференції повинні визначитися чи продовжувати змагання у Першій та Другій лігах України. Раніше клуби висловились із цього приводу і більшість команд повідомило, що сенсу в проведенні змагань вже немає.

У ФК "Минай" зовсім інша ситуація. Клуб перебуває на третій сходинці, яка дає право на підвищення у класі, але ще три команди мають однакову кількість очок із закарпатським клубом. Наразі у діло йде статистика особистих зустрічей.

Зазначимо, що керівництво луцької "Волині", яка йде у чемпіонаті першою, також відмовляється догравати сезон через те, що ПФЛ не виконало ті забов'язання, які були обіцяні перед планом відновлення сезону.

Нагадаємо, що Василь Кобін повідомляв про неможливість завершити чемпіонат за декілька тижнів.

Коментарі

МН
Мойша на троні .

Дискваліфікувати цих клоунів на рік , щоб не мутили воду.

М
Мукачево

Е уже не футбол а якась xуйня.

М
Мункач

Кіби контрабандісти занимали 5 місто то наоборот плакали, що треба догравати в любому форматі, се люди без честі і совісті, їм плювати на спорт, схеми, мутки, откати, половину ігор тупо купували... Сяк Минай і жиє,ияуий бос, така і команда гнила

У
Ужгород

Гавнюки із Минаю отказуються грати, і підбурюють інших. Треба їх гнати з першої ліги, контрабандистам не місто в спорті.

Читайте також