Використання тахіні та плюси її використання в HoReCa

18
0

Суперфуди сьогодні дуже популярні. Їх вживають спортсмени, прихильники правильного харчування та ті, кому просто подобається їхній смак. Суперфуди використовують кухарі для приготування страв високої кухні.

Особлива увага тих, хто цінує не лише користь, а й смакові якості, прикута до тахіні. Цей продукт левантійської кухні може урізноманітнити меню будь-якого закладу та залучити клієнтів. Якісний суперфуд для HoReCa можна придбати на https://signature.in.ua/uk/products/22-tahini.

Особливості тахіні

Тахіні - це паста, отримана з кунжутного насіння. Зовні продукт нагадує горіхову пасту. Тахіні має в'яжучий смак, що відповідає натуральному кунжуту. Паста має приємний горіховий аромат.

Тахіні дуже корисна для здоров'я. Її сприятливий вплив на організм полягає в:

  • профілактики розвитку нападів та інсультів;
  • запобігання появі псоріазу, зморшок, висипань;
  • нормалізації тиску;
  • покращення засвоєння поживних речовин у кишечнику.

Застосування тахіні в кулінарії

Тахіні — готовий продукт, який можна вживати, але пасту часто використовують для приготування інших страв. Цей суперфуд у руках умілого шеф-кухаря допоможе створити смачні частування для клієнтів закладів HoReCa.

  • Інгредієнт фалафеля

Фалафель — блюдо східної кухні. Воно вегетаріанське, тому користується популярністю серед тих, хто дотримується особливої дієти. Характерний смак фалафеля надає соус з тахіні, який з ним подається.

  • Приправа для різних страв

Тахіні органічно поєднується зі стравами з м'яса, птиці, риби. Кунжутну пасту додають навіть у супи. Соусами з тахіні заправляють салати.

  • Використання тахіні для приготування випічки

Тахіні надає випічці приємного смаку і аромату. Пасту використовують для приготування тістечок, бананового хліба, печива. Таку випічку із задоволенням їдять як дорослі, так і діти.

  • Напої з додаванням тахіні

Кунжутна паста використовується навіть для приготування напоїв. З нею можна робити смачні та поживні смузі. Багаті протеїном напої оцінять ті, хто займається спортом.

Тахіні - суперфуд, який цінують корисні властивості. Цей продукт допомагає очистити організм від токсинів, зміцнити імунітет, сприяє нормалізації травлення. З тахіні можна приготувати не тільки фалафель, що полюбився багатьом, але і незвичайні напої, смачні соуси, ароматну випічку і напої.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також