Використання вуличних обігрівачів на відкритих майданчиках

12
0

При гарній погоді хочеться подовше бувати на свіжому повітрі. Відкриті майданчики ресторанів і барів дуже популярні серед гостей в період з другої половини весни і до початку осінніх холодів.

Через мінливості погодних умов виникає необхідність в джерелах тепла, створюють хороший температурний режим. Вуличні обігрівачі стають чудовою альтернативою звичним плед. Розглянемо причини підвищення інтересу до цих пристроїв.

Особливості газових вуличних моделей

Спеціалізовані опалювальні прилади, що працюють на балонному газі, ідеально підходять для терас і інших просторих відкритих зон. Консультанти компанії Sp-Climate будуть раді допомогти у виборі вуличних обігрівачів https://sp-climate.com/catalog/ulichnye-obogrevateli.html, а також розповісти нюанси щодо експлуатації пристроїв. Виробники пропонують найрізноманітніші види подібних опалювальних приладів:

  • грибок;
  • зонт;
  • піраміда і інші.

Варто виділити такі позитивні якості моделей:

  • компактність;
  • інтуїтивне використання;
  • безпеку;
  • низьку витрату газу;
  • легкість контролю температури.

У конструкціях багатьох примірників передбачений закритий відсік для газового балона, що дозволяє сховати не саму естетичну частину і запобігти порушенню загального дизайну простору. Існують підлогові і настінні прилади, які підходять для тих чи інших умов. Деякі моделі мають колбами з термостійкого скла, що дозволяють споглядати полум'я. Вони додають атмосфері таємничості і романтики, а також спричиняють освітлення.

Принцип роботи обігрівачів, сфери застосування

Газові опалювальні пристрої випромінюють інфрачервоні промені, які поглинаються навколишніми поверхнями, а потім віддають тепло в повітря. Завдяки цьому температура може підвищуватися на 10-15 градусів. Фахівці Sp-Climate відзначають, що вуличні обігрівачі крім закладів, пов'язаних зі сферою харчування, будуть актуальні і для приватного використання. Обстановка біля котеджу або заміського будинку стане значно приємніше, якщо прохолодне повітря компенсувати теплотою інфрачервоних променів.

Крім газових, високою популярністю користуються електричні обігрівачі. Вони діють ефективніше, але обходяться дорожче. Це підходящий варіант для стаціонарної установки, коли НЕ передбачається переміщення і є постійний доступ до розетки. Вибирайте зручний спосіб обігріву і створюйте найкращу атмосферу для відвідувачів свого закладу, або для рідних та близьких.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також