Викрадачів було 4: оприлюднено фото молодиків, яких затримали в Ужгороді (ФОТО)

28
13

За інформацією джерел Mukachevo.net у поліції, зловмисники, яких затримали полісмени на Mercedes G-класу, виявилися мешканцями Мукачева.

Їх було 4. Їхні світлини у мережі розмістив журналіст Віталій Глагола, який першим повідомив про інцидент з усіма попередніми подробицями.

За інформацією, яка є в нашій редакції, банда намагалася викрасти сина власника одного з місцевих підприємців-забудовників. Ймовірна причина: фінансові боргові зобов'язання.

Авто, на якому пересувалися зловмисники, зареєстровано на іншу особу, мешканця Мукачева.

Інші деталі інциденту читайте у первинному матеріалі на цю тему

Коментарі

Д
дон

и ведь 100% никого не посадят и они дальше будут каждій день совершать преступления....украина......

М
МАФІЯ

РЕКЕТ ТО НЕ ЗЛОЧИН ТО ХОБІ

З
Заздрість

Усі хотять жити добре або краще від других.Дивлячись на Луценко або Гелетея або ще інщих по телєбачену,,розуміш ,шо чесно вани не розбагатіли.Тільки вкрали або обманули. Тому молодим приходиться напрягатись. По розуму вони не глупіші від цих багатіїв.Просто невезуха. Луценко та Гелетею та ще таким же Пофартило.

В
вор

завтра ваших украдуть дітей

О
Олександр

Питання до "поліції". Де офіційна інформація? Чому кенти собі спокійно стоять? Чому без наручників? Як би там не було, боргує чел не боргує - це незаконне позвавлення волі вчинене групою осіб за попередньою змовою. Все. Ніяких інших виправдать тут нема. Паліцаї вкотре довели свою імпотентність.

G
Gankulich

Та се лошки з района дали їм сись сарай та они подумали шо уже безсмертні на 3-4 фотці Пронін Стас ще Років дись 20 має соплі рвуться к власті ахахахаха

1
123

Фізик красава

А
аякс

У америці коп може з ферарі утягнути кента за шию з машини та писком уд асфальтови веричи, наручники і тот слова не повість, а туй любий кент на первакови грузить поліцая на повну.

ДП
до поліції

Ви коли вже почнете ПРАЦЮВАТИ, а не смолі жувати??? Нічорта не робите!!!!!!! вже й зарплату вам підняли (ревали, що зарплата менша від хабарів), то тепер що ще треба???? Бажання???? Коли вже можна буде ходити пішки не побоюючись, що не дістанеш в голову???????????

ДП
До поліції

Якщо вони були дані в орентіровку і була викрадена людина і погоня,та чому тоди вони не в кайданках мордою в пол???чи то ви самі зробили постанову шоб комерси ім платили а ви долю забирали,та тут на них глянувши і не пахне бандитами,так слесарі СТО чи працівники автомийки,ідіть гляньте на Блюковських,лисі бородаті 100 кілові звірі,страшно позирати,а не ці дітваки «чуєш сіги єєє??!!»»

К
камментатор

пацани йшли к успеху, але їх спіткала невдача ((( Короче, всьо боло для перемоги, лем спортивного щастя не хватило

M
McMurphy

Шпана що за копійки на Білого паше. Ще отгребуть за то що геліка забрали. Ідіоти !!!?!!

СА
Се ай

Із росвигова єден

Читайте також